- 17 Ekim 2019
- 152
- 38
- 48
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Bende de beyaz akıntı olmuştu canım hamile olabilirsin adetin de geçmiş zaten istersen önce idrar testi yap sonuca göre kan vermeye git kesinleşir hakkında hayırlısı olsunKızlar merhaba. Aranızda belki beni hatırlayan vardır. Daha önce düşük yapmıştım adet düzensizliği yaşamıştım.doktor primolut verdi 15 gün kullandım ve adet oldum. Doktorum bu ilaç üzerine adetimin düzene gireceğini söyledi. Ama son 1 haftadır sürekli beyaz şeffaf akıntım var ve adetim 1 gün geçti. Akıntı sebebi yumurtlama desem 1 hafta sürer mi ki? Yada gebelik ihtimali. Kan testinde çıkar mı kızlar hamileysem
Hastane biraz uzak eşimin gelmesini bekliyorum akşam teste gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle gelirimBende de beyaz akıntı olmuştu canım hamile olabilirsin adetin de geçmiş zaten istersen önce idrar testi yap sonuca göre kan vermeye git kesinleşir hakkında hayırlısı olsun
Hadi inşaallah canım Allah gönlüne göre versin haber verirsin sonuç çıkıncaHastane biraz uzak eşimin gelmesini bekliyorum akşam teste gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Akıntılarınız ne yoğunlukta ve ne zamandan itibaren başladı ? Mesela ilk başladığında azdı gittikçe arttı mı acaba ?Hadi inşallah hayırlısı olsun
Benimde akıntım var , adetim 3 gün geçtiBende yapsam mı ki
Canım bende idara testi yaptım çıkmadı bugün adet günümde benimde akıntım vardı sonucunu banada söyler misin inşallah hamilesindir Rabb'im kucağını boş bırakmasın inşallahKızlar merhaba. Aranızda belki beni hatırlayan vardır. Daha önce düşük yapmıştım adet düzensizliği yaşamıştım.doktor primolut verdi 15 gün kullandım ve adet oldum. Doktorum bu ilaç üzerine adetimin düzene gireceğini söyledi. Ama son 1 haftadır sürekli beyaz şeffaf akıntım var ve adetim 1 gün geçti. Akıntı sebebi yumurtlama desem 1 hafta sürer mi ki? Yada gebelik ihtimali. Kan testinde çıkar mı kızlar hamileysem
Güzel haberlerini bize d3 duyur canımHastane biraz uzak eşimin gelmesini bekliyorum akşam teste gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Yumurtlama zamanımdan beri vardı az az , adet günümüze gelince arttı baya krem gibi bazen şeffafımsıAkıntılarınız ne yoğunlukta ve ne zamandan itibaren başladı ? Mesela ilk başladığında azdı gittikçe arttı mı acaba ?
Ayrıca bide inanılmaz gaz problemi oldu,Akıntılarınız ne yoğunlukta ve ne zamandan itibaren başladı ? Mesela ilk başladığında azdı gittikçe arttı mı acaba ?
Aynı belirtiler bende de var göğüs hariç. Adetime 12 gün civarı var .. bi yanım hayır hamile değilsin kesinlikle diyor, tam bunu deyince wcde afedersiniz bakıyorum akıntı. Gaz, bel ağrısı, kasık ağrısı.. bende adetimi bekliyorum çok teşekkür ederim cevap için, umarım güzel olur hepimiz için.Ayrıca bide inanılmaz gaz problemi oldu,
Kabızlık yaşıyorum
Göğüslerim gerildi damarlar çıktı
Kasıklarım agrıyo ara ara bide anlık 2-3 saniyelik gözüm kararıyor
Gebelik var dimi sizdeBenim beyaz losyon gibi akıntım vardı yumurtlamada başlayıp adet geçince devam eden göğüs dolgunluğu göz kararması adetten önceki günlerde oldu cok susama adet olucakmissin gibi karnımın ağrıması ama bi türlü olmaması idrar rengim sarı parlak sık idrara çıkma adet günü sivilcelenme yardımcı olmak için yazdım tabi herkeste aynı şeyler olucak diye birşey yok tabiki inşallah biran önce kavusursunuz
Ben doğurdum 1 sene oluyo cnmGebelik var dimi sizde
Ne zaman öğrendiniz peki
Yada test yaptınız
Sağol cnm yardımcı olmak adına yazdım inşallah sizlerde bu mutluluğu yasarsinizYa ne güzel
Rabbim uzun ömürler versin
AminSağol cnm yardımcı olmak adına yazdım inşallah sizlerde bu mutluluğu yasarsiniz
Merhaba bu beyaz akıntı regl tarıhınden once mi gelıyor eger hamılelık belırtısıyse acaba yardımcı olabılır mısınızBende de beyaz akıntı olmuştu canım hamile olabilirsin adetin de geçmiş zaten istersen önce idrar testi yap sonuca göre kan vermeye git kesinleşir hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?