Beyaz akıntı

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. Aranızda belki beni hatırlayan vardır. Daha önce düşük yapmıştım adet düzensizliği yaşamıştım.doktor primolut verdi 15 gün kullandım ve adet oldum. Doktorum bu ilaç üzerine adetimin düzene gireceğini söyledi. Ama son 1 haftadır sürekli beyaz şeffaf akıntım var ve adetim 1 gün geçti. Akıntı sebebi yumurtlama desem 1 hafta sürer mi ki? Yada gebelik ihtimali. Kan testinde çıkar mı kızlar hamileysem

Kızlar merhaba. Aranızda belki beni hatırlayan vardır. Daha önce düşük yapmıştım adet düzensizliği yaşamıştım.doktor primolut verdi 15 gün kullandım ve adet oldum. Doktorum bu ilaç üzerine adetimin düzene gireceğini söyledi. Ama son 1 haftadır sürekli beyaz şeffaf akıntım var ve adetim 1 gün geçti. Akıntı sebebi yumurtlama desem 1 hafta sürer mi ki? Yada gebelik ihtimali. Kan testinde çıkar mı kızlar hamileysem
Bende de beyaz akıntı olmuştu canım hamile olabilirsin adetin de geçmiş zaten istersen önce idrar testi yap sonuca göre kan vermeye git kesinleşir hakkında hayırlısı olsun

Bende de beyaz akıntı olmuştu canım hamile olabilirsin adetin de geçmiş zaten istersen önce idrar testi yap sonuca göre kan vermeye git kesinleşir hakkında hayırlısı olsun
Hastane biraz uzak eşimin gelmesini bekliyorum akşam teste gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Canım bende idara testi yaptım çıkmadı bugün adet günümde benimde akıntım vardı sonucunu banada söyler misin inşallah hamilesindir Rabb'im kucağını boş bırakmasın inşallah

Akıntılarınız ne yoğunlukta ve ne zamandan itibaren başladı ? Mesela ilk başladığında azdı gittikçe arttı mı acaba ?
Ayrıca bide inanılmaz gaz problemi oldu,
Kabızlık yaşıyorum
Göğüslerim gerildi damarlar çıktı
Kasıklarım agrıyo ara ara bide anlık 2-3 saniyelik gözüm kararıyor

Ayrıca bide inanılmaz gaz problemi oldu,
Kabızlık yaşıyorum
Göğüslerim gerildi damarlar çıktı
Kasıklarım agrıyo ara ara bide anlık 2-3 saniyelik gözüm kararıyor
Aynı belirtiler bende de var göğüs hariç. Adetime 12 gün civarı var .. bi yanım hayır hamile değilsin kesinlikle diyor, tam bunu deyince wcde afedersiniz bakıyorum akıntı. Gaz, bel ağrısı, kasık ağrısı.. bende adetimi bekliyorum çok teşekkür ederim cevap için, umarım güzel olur hepimiz için.

Benim beyaz losyon gibi akıntım vardı yumurtlamada başlayıp adet geçince devam eden göğüs dolgunluğu göz kararması adetten önceki günlerde oldu cok susama adet olucakmissin gibi karnımın ağrıması ama bi türlü olmaması idrar rengim sarı parlak sık idrara çıkma adet günü sivilcelenme yardımcı olmak için yazdım tabi herkeste aynı şeyler olucak diye birşey yok tabiki inşallah biran önce kavusursunuz

Benim beyaz losyon gibi akıntım vardı yumurtlamada başlayıp adet geçince devam eden göğüs dolgunluğu göz kararması adetten önceki günlerde oldu cok susama adet olucakmissin gibi karnımın ağrıması ama bi türlü olmaması idrar rengim sarı parlak sık idrara çıkma adet günü sivilcelenme yardımcı olmak için yazdım tabi herkeste aynı şeyler olucak diye birşey yok tabiki inşallah biran önce kavusursunuz
Gebelik var dimi sizde
Ne zaman öğrendiniz peki
Yada test yaptınız

kızlar benimde adetim bugün ile 2 gün geçiyor ama krem gibi beyaz akıntım var hamile olma olasılığı ne acaba

Merhaba bu beyaz akıntı regl tarıhınden once mi gelıyor eger hamılelık belırtısıyse acaba yardımcı olabılır mısınız🙏🏻😘

Back