Tekrar yumurtluyor olabilirsiniz. Ovulasyon testi yaptınız mı?arkadaşlar adete bir hafta kala yoğun kıvamlı beyaz akıntı ama bir kerelik neyin işareti olabilir geçmeyen kasım ağrım var ama testler negatif
hiç ovülasyon testi almadm acaba yumurtluyor olabilir miyim bi gün önce muayene oldm doktor rahim kalınlaşmş adet yakın dedi ama yumurta ile ilgli bişi aöylemediTekrar yumurtluyor olabilirsiniz. Ovulasyon testi yaptınız mı?
kızlar test yaptım galiba hamileyimbeyaz ise progesterondan oluyor. regl öncesi ve gebelikte olur. ama renksiz ise yumurtlama kaynaklıdır.
öyle mii:) fotoğrafını atar mısınız merak ettimkızlar test yaptım galiba hamileyim
öyle mii:) fotoğrafını atar mısınız merak ettim
Bariz görünüyor ikinci çizgi. 1 hafta var dediniz dimi? Aslında bayağı da varmış belli olması ilginç .Hemen kan verin bencee hayırlı olsunn:)var mı sizce
göründü mü emin değilim amaFoto görünmüyor
evet daha 1 hafta var adetime.. benim yklasık bes gündür aşırı kasık ağrım var dün çok az akıntım oldu test yaptım bu çıktı ama ben şoktayımBariz görünüyor ikinci çizgi. 1 hafta var dediniz dimi? Aslında bayağı da varmış belli olması ilginç .Hemen kan verin bencee hayırlı olsunn:)
test mi bozuk acabagöründü mü emin değilim ama
evet daha 1 hafta var adetime.. benim yklasık bes gündür aşırı kasık ağrım var dün çok az akıntım oldu test yaptım bu çıktı ama ben şoktayım
Yani hemen çıktıysa vardır bence. Testin markası ne? Bazı markalar yalancı pozitif de veriyormuş, en net olanı kan vermektest mi bozuk acaba
days doctor yazıyor canım marka eczaneden aldımYani hemen çıktıysa vardır bence. Testin markası ne? Bazı markalar yalancı pozitif de veriyormuş, en net olanı kan vermek
Bu marka için çok yalancı pozitif yorumları gördüm ben ya. İsterseniz kan verin yarın öyle sevinin :/days doctor yazıyor canım marka eczaneden aldım
evet bende şimdi okudum belkide yanlıştırBu marka için çok yalancı pozitif yorumları gördüm ben ya. İsterseniz kan verin yarın öyle sevinin :/
nasıl galibakızlar test yaptım galiba hamileyim