Kızlar bir hafta önce ovulasyon dönemimde korunmasız ilişkiye girdim ovulasyon dönemim bitti ama ilişkiden iki gün sonra beyaz akıntı gelmeye başladı yoğun bir şekilde bu akıntı hala devam ediyor ara ara sağ kasığıma Ağrı giriyor ama daha 10 gün var adetime sizce neden olabilir ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz akıntı
- Konu Sahibi Yldz3502
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2023
- 602
- 207
- 23
Koku varsa enfeksiyondurKızlar bir hafta önce ovulasyon dönemimde korunmasız ilişkiye girdim ovulasyon dönemim bitti ama ilişkiden iki gün sonra beyaz akıntı gelmeye başladı yoğun bir şekilde bu akıntı hala devam ediyor ara ara sağ kasığıma Ağrı giriyor ama daha 10 gün var adetime sizce neden olabilir ?
Benimde aynı şeyler var hala da devam ediyor adetime 1 hafta var sizin durum ne oldu acabaKızlar bir hafta önce ovulasyon dönemimde korunmasız ilişkiye girdim ovulasyon dönemim bitti ama ilişkiden iki gün sonra beyaz akıntı gelmeye başladı yoğun bir şekilde bu akıntı hala devam ediyor ara ara sağ kasığıma Ağrı giriyor ama daha 10 gün var adetime sizce neden olabilir ?
- 1 Eylül 2023
- 2.333
- 595
- 43
- 26
Bende de akıntı var ama yumurtlama döneminde olduğu gibi değil az geliyor ve beyaz gibi sanki adete 4 gün var test yaptım böyle çıktı ama korkuyorum yarın tekrar yenilicem testi
Eklentiler
Doktora bir görün derim geçmis olsunKızlar bir hafta önce ovulasyon dönemimde korunmasız ilişkiye girdim ovulasyon dönemim bitti ama ilişkiden iki gün sonra beyaz akıntı gelmeye başladı yoğun bir şekilde bu akıntı hala devam ediyor ara ara sağ kasığıma Ağrı giriyor ama daha 10 gün var adetime sizce neden olabilir ?
- 22 Aralık 2020
- 3.949
- 12.218
- 158
Neyden korkuyorsunuz?Bende de akıntı var ama yumurtlama döneminde olduğu gibi değil az geliyor ve beyaz gibi sanki adete 4 gün var test yaptım böyle çıktı ama korkuyorum yarın tekrar yenilicem testi
- 1 Eylül 2023
- 2.333
- 595
- 43
- 26
Negatif sonuçtan 4 yıldır denedigim için şimdi hemen gidip kan vermek istemedimNeyden korkuyorsunuz?
- 22 Aralık 2020
- 3.949
- 12.218
- 158
Hamilesiniz bence rabbim gönlünüze göre versin insallahNegatif sonuçtan 4 yıldır denedigim için şimdi hemen gidip kan vermek istemedim
- 1 Eylül 2023
- 2.333
- 595
- 43
- 26
İnşallah çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz icinnHamilesiniz bence rabbim gönlünüze göre versin insallah
Öncelikle rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın insallahNegatif sonuçtan 4 yıldır denedigim için şimdi hemen gidip kan vermek istemedim
Biz de çocuk çok istiyoruz adetime 5 gün kala bende test yapmistim ve silik çift cizgiydi kan verdin değerim 8 çıktı sonra adet oldum yani regl yakın da bazen deger yükselebiliyormuş
- 1 Eylül 2023
- 2.333
- 595
- 43
- 26
Allah Allah çok garip ama bakalım artık denemye devam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim kimseye aratmasınÖncelikle rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın insallah
Biz de çocuk çok istiyoruz adetime 5 gün kala bende test yapmistim ve silik çift cizgiydi kan verdin değerim 8 çıktı sonra adet oldum yani regl yakın da bazen deger yükselebiliyormuş