Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz akıntı ??
- Konu Sahibi ecenazx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı vajina beyaz akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Yumurtlama akıntısı normal akıntı olabilirKızlar beyaz sulu akıntı yaşayan var mı nedeni nedir sizce peynirimsi değil sütün koyu kıvamını düşünün kokusuz krem gibi bildiğiniz kremin biraz cıvığı
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Yumurtlama akıntısı sümüksü olmuyor mu ve şeffaf renkteYumurtlama akıntısı normal akıntı olabilir
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Bende normalde olmazdı böyle ama mantar değildir dimi ? Çünkü o peynirimsi oluyorNormalde böyle olmuyor mu zaten? Beyaz kokusuz akıntı işte
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Şeffaf akıntı normal akıntı çok takılmayınYumurtlama akıntısı sümüksü olmuyor mu ve şeffaf renkte
- 4 Eylül 2018
- 18.754
- 72.092
- 598
Kaşıntı mantarın belirtilerinden biri sanırım kasintiniz yoksa korkmayın ya da doktor en iyisi bilmiyorum bana normal geldiBende normalde olmazdı böyle ama mantar değildir dimi ? Çünkü o peynirimsi oluyor
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Bendeki se
Bendeki şeffaf değil ama beyazŞeffaf akıntı normal akıntı çok takılmayın
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Tamam canım çok teşekkür ederimKaşıntı mantarın belirtilerinden biri sanırım kasintiniz yoksa korkmayın ya da doktor en iyisi bilmiyorum bana normal geldi
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Beyazsa mantarBendeki se
Bendeki şeffaf değil ama beyaz
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Peynirimsi değil ama anlamadım yaBeyazsa mantar
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bı kaç gün takip edin cogalirsa mutlaka doktora gidinPeynirimsi değil ama anlamadım ya
- 31 Mayıs 2019
- 118
- 40
- 48
Mantar ise kaşıntı olur kaşıntı yoksa da bir ayna ile vajina içine bakın iç kısmına kadar beyazlıklar sarar içerisini en azından onu anlayabilirsinizBende normalde olmazdı böyle ama mantar değildir dimi ? Çünkü o peynirimsi oluyor
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Üç beş doktor gezdim bı kaç hafta önce doktorlar mantar dedi ilaç kullandım geçmedi smear yaptırdım servisit çıktı ama hep mantar dediler dün başka doktora gittim mantar değil bu enfeksiyon dedi ama akıntın içerde yoğun dedi rahim ağzı enfeksiyonu geçer mi acabaMantar ise kaşıntı olur kaşıntı yoksa da bir ayna ile vajina içine bakın iç kısmına kadar beyazlıklar sarar içerisini en azından onu anlayabilirsiniz
- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Ya bende de var Bi kaç aydır ama genellikle yumurtlama zamanlarımda oluyor ya da yumurtlama zamanından sonra. Ama başka bişey yok kaşıntı falanKızlar beyaz sulu akıntı yaşayan var mı nedeni nedir sizce peynirimsi değil sütün koyu kıvamını düşünün kokusuz krem gibi bildiğiniz kremin biraz cıvığı
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Hiç doktora gittiniz mi bende de kaşıntı vs yok ama işte akıntı var peçeteyle silince beyaz sulu sulu duruyor sizinki de mi böyle yoksa şeffaf yapışkan sümüksü uzayan bir yapıda miYa bende de var Bi kaç aydır ama genellikle yumurtlama zamanlarımda oluyor ya da yumurtlama zamanından sonra. Ama başka bişey yok kaşıntı falan
- 31 Mayıs 2019
- 118
- 40
- 48
Enfeksiyon ise eğer bn mntar da enfeksiyon da yaşadım.. enfeksiyonda idrar yaparken yanma yapar bunu yaşıyorsanız enfeksiyon mantar akıntı vajinayi içini sarıyor az buz değil içerisine kdr kaşıntı kızarıklık belirtileri oluyorÜç beş doktor gezdim bı kaç hafta önce doktorlar mantar dedi ilaç kullandım geçmedi smear yaptırdım servisit çıktı ama hep mantar dediler dün başka doktora gittim mantar değil bu enfeksiyon dedi ama akıntın içerde yoğun dedi rahim ağzı enfeksiyonu geçer mi acaba
- 31 Mayıs 2019
- 118
- 40
- 48
Yumurtlama zamanında akıntının miktarı artar olduğundan biraz daha fazla olurHiç doktora gittiniz mi bende de kaşıntı vs yok ama işte akıntı var peçeteyle silince beyaz sulu sulu duruyor sizinki de mi böyle yoksa şeffaf yapışkan sümüksü uzayan bir yapıda mi
- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Aynen aynı anlattığınız gibi oluyor benimde kremsi beyaz bazen baya da geliyor hatta bazen hiç gelmiyor. Sürekli kadın doğuma gidiyorum gebelik için zaten ama ilk ilaçtan diye düşündüm ilac kullanmadığım zaman da 3 ay aynı şekilde geldi. Hatta iyice aklıma takılmaya başlamıştı yazınızı görünce yazayım dedim. Bir dahakine sorucam inşallah doktoraHiç doktora gittiniz mi bende de kaşıntı vs yok ama işte akıntı var peçeteyle silince beyaz sulu sulu duruyor sizinki de mi böyle yoksa şeffaf yapışkan sümüksü uzayan bir yapıda mi
- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Kaşıntı kızarıklık yokEnfeksiyon ise eğer bn mntar da enfeksiyon da yaşadım.. enfeksiyonda idrar yaparken yanma yapar bunu yaşıyorsanız enfeksiyon mantar akıntı vajinayi içini sarıyor az buz değil içerisine kdr kaşıntı kızarıklık belirtileri oluyor