• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz akıntı belirti mi

mervekus2402

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
26
7
1
27
25i yumurtlama günümdü ovülasyon testiyle takip ediyorum bu ay. 24-25-26-27sini değerlendirdik. Bugün yumurtlama günüm olmamasına rağmen çok beyaz akıntım var. Bu gebelik belirtisi olabilir mi? Normalde hiç beyaz akıntım olmaz

25 inde döllenme olsa bile daha 3 günlük embriyo o. Henüz rahme de gelmedi haliyle gebelikten söz edilemez. Akinti olması için embriyo rahme gelicek tutunacak beta salgilayacak ve vücut tepki verecek. Daha 10 günlük bi süreç var yani.

25i yumurtlama günümdü ovülasyon testiyle takip ediyorum bu ay. 24-25-26-27sini değerlendirdik. Bugün yumurtlama günüm olmamasına rağmen çok beyaz akıntım var. Bu gebelik belirtisi olabilir mi? Normalde hiç beyaz akıntım olmaz
REgle yakin bende oluyor sonrasinda kurur adet olurum normal bence herkesdeki belirti farkli canim

Kaşık ağrın da var mı

canım bende aynısı oldu eğer normalde kuru oluyorsun ve beyaz akıntı olduysa yani buyuk ihtimal hamilesin .Benim kuru genelde oluyordu adet yaklaşınca .

Back
X