Beyaaz- Yeşilimsi Lekeler . Yardım edin kızlaar :/

Juslie

Fazlalıkları atma vakti !
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
92
0
arkadaşlar ben yüzümden çok memnunum güzelimde yani allah yukarda avatardaki hatun benim orda renk farkı görünmüyo siyaz beyaz olduğundan ama sempatiksalakcinni şakkıdı fakat dudaklarımın üstündeki bıyık aldığım kısımlar ve dudak kenarında beyazımsı hafif yeşilimsi leke var kaç yıldır alıyorum bıyıklarımı yinede o beyazımsı lekeler duruo yüzümde kumral saçlarımda koyu kahve olduğundan renk farkı çok olmasada daha belirgin oluyo ve ben çok rahatsız oluyorum :KK43: bildiğiniz bişiyler varsa lütfen yardım edin mafoldumben

yesil? yosun mu tuttun kiz? yesil lekeyi ilk kez duyuyorum :1shok:

kaydirigubbakcemile3 yok kız o kadar yeşil değl böyle yeşilimsi sanki birazda benim kuruntum ama ne biliyim sanki öyle hissediyorum yaa bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 yok kız o kadar yeşil değl böyle yeşilimsi sanki birazda benim kuruntum ama ne biliyim sanki öyle hissediyorum yaa bilmiyorumkismile

merhaba,

aynı dertten bende muzdariptim..bir arkadaşım dediki dişmacunu alerjisi diye birşey varmış ve çok yaygınlıkla görülürmüş ancak insanlar dikkate almazmış..bende doktora gideceğim..onunda kardeşinde vardı..doktor krem vermiş...baya beyazlamış..denemeye değer..sevgiler...

olumunekankayizsmile

merhaba,

aynı dertten bende muzdariptim..bir arkadaşım dediki dişmacunu alerjisi diye birşey varmış ve çok yaygınlıkla görülürmüş ancak insanlar dikkate almazmış..bende doktora gideceğim..onunda kardeşinde vardı..doktor krem vermiş...baya beyazlamış..denemeye değer..sevgiler...

olumunekankayizsmile

önerin için çok teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

diş macunu alerjisi nedir acaba bilgi verebilir misin? bende de aynı sorun oldu, bıyık bölgemi hic almama ragmen.

X