Doğuma Hazırlık Betül isminin yanına ikinci isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kimmik

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
2.228
3.036
333
Merhaba, bir kizimiz olacak insaallah hayirlisiyla. İsim konusunda arayislardayiz. Betül ismini seviyoruz ama basina ya da sonrasina ikinci bir isim olsa daha guzel olur diye dusunuyoruz. Sizce Betül ismiyle hangi isimler yakisiyor? Benim aklimdakiler sunlar:

Ayse Betul
Fatma Betul
Zeynep Betul
Azra Betul
Merve Betul
Gamze Betul
Gaye Betul
Betul Nisa

Sizce bu isimler nasil? Siz baska hangi ismi yakistiriyorsunuz? Betul isminin sonuna isim pek uyduramadim ben, sizin fikriniz var mi?

Simdiden tesekkurler.

merhaba :) biz de Yüsra Betül koymayı düşünüyoruz nasip olursa Azra Betül ve Betül Nisa da hoşmuş..

Gaye Betül çok güzel.
Gamze Betül de güzel.

Nisa ismini sevmiyorum.

Zeynep Betül uyumlu değil. Zeynep Betül olduğundan.

Esra Betül de güzel olabilir bence. ;)

fatma betül hem uyumlu hem anlamı güzel arkadaşım vardı betül gökçe o da güzel

Merhaba, bir kizimiz olacak insaallah hayirlisiyla. İsim konusunda arayislardayiz. Betül ismini seviyoruz ama basina ya da sonrasina ikinci bir isim olsa daha guzel olur diye dusunuyoruz. Sizce Betül ismiyle hangi isimler yakisiyor? Benim aklimdakiler sunlar:

Ayse Betul
Fatma Betul
Zeynep Betul
Azra Betul
Merve Betul
Gamze Betul
Gaye Betul
Betul Nisa

Sizce bu isimler nasil? Siz baska hangi ismi yakistiriyorsunuz? Betul isminin sonuna isim pek uyduramadim ben, sizin fikriniz var mi?

Simdiden tesekkurler.
Benim kızımın ismi de Betül. Ben de iki isim koyma düşüncesiyle birkaç tane isim bulmuştum, sonra tek isim koyduk ama belki işinize yarar diye yazmak isterim:

Ayşe Betül
Hatice Betül
Hafsa Betül
Hacer Betül (Ha uzun okunuyor diye biliyorum)
Zühre Betül

Kolay gelsin:)

Çift isimli biri olarak tek isim kalsın derim ama illaki çift isim derseniz bari 4 harfli olan gaye veya Azra olsun derim

İki isimli biri olarak tek isim koymanızı tavsiye ederim ama illaki iki olacak diyorsanız kısa olması adına gaye Betül veya ayşe Betül olsun derim

Back
X