• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betası sağlıksız ilerleyip, sağlıklı bebek doğum yapan var mı?

Evet gördük. Ama başında böyle bir dengesizlik gösterdi bebekte bir problem işareti falan olabilir mi 😞 korkuyorum. Bir hafta sonra kalp sesi için randevu verildi
Keseyi gördüyseniz betanın pek bir önemi yok artık. Düzensiz artışlar ya kimyasalda ya da dış gebelikte daha çok rastlanır ama siz keseyi görmüşsünüz olması gereken yerdeyse sıkıntı yok. Yakın zamanda bebeğini kaybetmiş bir anne olarak size tavsiyem hamileliğinizi rahat geçirin geçirmeye çalışın, mesela kafanıza takılan herşeyi araştırmayın olumludan çok olumsuz örnekler var. Strese girmeyin ki stres bebek için çok daha tehlikeli.. Olacağın önüne geçilmez nasibinizde o bebek varsa kucağınıza alırsınız. O yüzden ne kadar stresten uzak kalırsanız o kadar rahat edersiniz. Allah sağlıkla hayırlı doğum nasip etsin 🙏

Evet gördük. Ama başında böyle bir dengesizlik gösterdi bebekte bir problem işareti falan olabilir mi 😞 korkuyorum. Bir hafta sonra kalp sesi için randevu verildi
Bu size son yorumum, gerçekten iyiliğiniz için konuşuyorum. Bu şekilde evham yaparak asla sağlıklı bir gebelik geçiremezsiniz. Düşünün ki sigaranın bilinen yüzlerce zararı varken bile, sigara içen anne adaylarına direkt bırakıp STRESE girmeyin, minimuma indirin diyor. Stres faktörünün size ve bebeğe verdiği zararı bilseydiniz sürekli aynı konu ve soru üzerinden bu şekilde takıntı yapmazdınız. Evet bazı şeyler elimizde değil ama açtığınız diğer konularda bir çok kişi size sorun teşkil etmediğini söyledi. Israrla bu kadar takılmanız anlamsız. Ve bebeğinize yazık. İçinizi biraz ferah tutun. Yada profesyonel bir destek alın. İlerleyen dönemde daha zorlaştırabilir bu evham sürecinizi…

Sağlıkla kalın.

Doktora sor ınternete sor nie durmadan aynı konu yani . Nie ikna olmuyorsun . Stres yapa yapa bebeğe kendın zarar vericeksın yahu Allah esirgesin . Kese gördükten sonra betanın ne önemi var
Aynı konu değil. İstediğimiz zaman pat diye doktorumuza ulaşamıyoruz. Siz yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.

Aynı konu değil. İstediğimiz zaman pat diye doktorumuza ulaşamıyoruz. Siz yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.
Yok turkıyedeyım gece gündüz 24 saat doktorumu arayabılıyorum hatta klinikteki diğer 3 doktorunda numarası var istediğimiz saatte arayabılıyoruz . Klinikteki bütün doktorlar hasta bilgilerini bilmek ve cevap vermekle yükümlüler

Back