- 15 Ekim 2024
- 13
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi busranurhifa
Benim hikayem biraz uzun kısaca anlatayım 28 ocak son adet tarihi bu ay ilk defa klomen kullandım 10 şubat ve 17 şubatta muayene oldum doktor Yumurta gelişimi istediğimiz gibi değil dedi 28mm bi folikül ölçüler ama kist gibi dediler iğne vermedi adeti bekle gel dedi ben de adet olucam diye bekliyordum martın başında 4 5 gün kasık ağrısı Bel ağrısı göğüs ağrısı çektim daha adet olmayınca test yapayım dedim çift çizgiyi gördüm 4 martta kan verdim 890 6 martta 2bin güzel artış olmuş sağlıklı gebelik gibi görünüyor dedi doktor diğer kanı da 4 gün sonra 10 martta saplıkocağında verdim 4 bin çıkmış 4 günde sadece 2 kat artmış ben 7 8 bin olmuştur diye düşünüyordum 11 martta lekelenmem oldu 12 martta doktora kontrole gittim alttan muayene etti çok küçük kese göründü sağlıklı mı değil mi bişey diyemem 2 hafta bekle dedi progestan verdi tekrar kan aldı bu farklı bi hastaneyi 3200 çıkmış değerim ya laboratuvar farkı olsa bu kadar fark eder mi artık kan vermek istemiyorum damarlarım zor bulunuyor iki kolum da acıyo kan vermekten bi kere kan almak için 2 3 yerimde deniyorlar haftaya cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum bu durumları yaşayıp kese bebek gören sağlıklı büyüyen var mı