gayet iyi çıkmış betanız. Kasıkta batmalar da normal. Hayırlı olsun, gönlünüze görr olsın.Kızlar merhabalar aslında ben aktif bir şekilde doğumhane’de görev yapan bir ebeyim ama insan kendi başına geldiği zaman gerçekten ne konu olursa olsun olsun kör cahilden daha cahil oluyormuşBetam ilki 32 ikinci değer (2gün sonra verdim) 256 geldi. Endometrioma hastasıyım ve gebelik kendiliğinden oldu bir önce ki de kimyasal olmuştu. şimdiyse dış gebelik olmasından endişe ediyorum kasıklarımda batma var bazen sağa tarafta bazen sol tarafta sizin ne gibi belirtileriniz vardı gebeliğinizde? Bazen sağ bazen sol tarafta ağrılarınız oluyor muydu
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır seninledir. Bazı gebeliklerde beta çok hızlı artıyor sonra yavaşlıyor bazılarında az az artıp sonra tavan yapıyor. Önemli olan kafana takmayıp stres yapmaman eğer seninleyse zaten her türlü kendini kurtarır o :) Bu arada ben de ebeyim hangi ildesinKızlar merhabalar aslında ben aktif bir şekilde doğumhane’de görev yapan bir ebeyim ama insan kendi başına geldiği zaman gerçekten ne konu olursa olsun olsun kör cahilden daha cahil oluyormuşBetam ilki 32 ikinci değer (2gün sonra verdim) 256 geldi. Endometrioma hastasıyım ve gebelik kendiliğinden oldu bir önce ki de kimyasal olmuştu. şimdiyse dış gebelik olmasından endişe ediyorum kasıklarımda batma var bazen sağa tarafta bazen sol tarafta sizin ne gibi belirtileriniz vardı gebeliğinizde? Bazen sağ bazen sol tarafta ağrılarınız oluyor muydu
Evet oldu. Olması gereken belirtiler. Kalbin ferah olsunKızlar merhabalar aslında ben aktif bir şekilde doğumhane’de görev yapan bir ebeyim ama insan kendi başına geldiği zaman gerçekten ne konu olursa olsun olsun kör cahilden daha cahil oluyormuşBetam ilki 32 ikinci değer (2gün sonra verdim) 256 geldi. Endometrioma hastasıyım ve gebelik kendiliğinden oldu bir önce ki de kimyasal olmuştu. şimdiyse dış gebelik olmasından endişe ediyorum kasıklarımda batma var bazen sağa tarafta bazen sol tarafta sizin ne gibi belirtileriniz vardı gebeliğinizde? Bazen sağ bazen sol tarafta ağrılarınız oluyor muydu
İlk gebeliğim ikizdi. Sağ ve sol batmalarim vardıKızlar merhabalar aslında ben aktif bir şekilde doğumhane’de görev yapan bir ebeyim ama insan kendi başına geldiği zaman gerçekten ne konu olursa olsun olsun kör cahilden daha cahil oluyormuşBetam ilki 32 ikinci değer (2gün sonra verdim) 256 geldi. Endometrioma hastasıyım ve gebelik kendiliğinden oldu bir önce ki de kimyasal olmuştu. şimdiyse dış gebelik olmasından endişe ediyorum kasıklarımda batma var bazen sağa tarafta bazen sol tarafta sizin ne gibi belirtileriniz vardı gebeliğinizde? Bazen sağ bazen sol tarafta ağrılarınız oluyor muydu
İstanbuldayım ben ,sen neredesin ?Hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır seninledir. Bazı gebeliklerde beta çok hızlı artıyor sonra yavaşlıyor bazılarında az az artıp sonra tavan yapıyor. Önemli olan kafana takmayıp stres yapmaman eğer seninleyse zaten her türlü kendini kurtarır o :) Bu arada ben de ebeyim hangi ildesin
Ankara ben deeİstanbuldayım ben ,sen neredesin ?
Baktırdım tekrar 1307 çıktıAnkara ben deehakkımızda hayırlısı inşallah
Ayy benim de 950 geldi çok şükürBaktırdım tekrar 1307 çıktı