Yaaaa uzun zamandır istiyorduk pcos tan kaynaklı sanırım bir türlü inanamıyorumBu gidişle 9 ay adet olmazsın bekleme
Teşekkür ederim Allah dileyen herkese en güzel şekilde nasip etsinSağlıklı ilerler inşallah hayırlı olsun
Doktor sanada 2 gunde bir ksn verilip beta izleyelim dedimiBeta değerim adetten 1 gün önce 86 çıktı adet günümde 206 hala adet olmadım sizcevarmıdır
Yani ben çarşamba gitmiştim pzt bidaha bakalım dedi ben merak ettiğim için kan gittim kan tahlili yaptırdım 2 gün arayla bugünde 473 çıktı iyimi kötümğ bilemedimDoktor sanada 2 gunde bir ksn verilip beta izleyelim dedimi
Yani ben çarşamba gitmiştim pzt bidaha bakalım dedi ben merak ettiğim için kan gittim kan tahlili yaptırdım 2 gün arayla bugünde 473 çıktı iyimi kötümğ bilemedim
Doktor sanada 2 gunde bir ksn verilip beta izleyelim dedim
Sizin durumlar nedir aynı galibaDoktor sanada 2 gunde bir ksn verilip beta izleyelim dedimi
İyi benceYani ben çarşamba gitmiştim pzt bidaha bakalım dedi ben merak ettiğim için kan gittim kan tahlili yaptırdım 2 gün arayla bugünde 473 çıktı iyimi kötümğ bilemedim
Ben 4 ocakta 87 ile kan verdim şimdi 300 olmusSizin durumlar nedir aynı galiba
Teşekkür ederimmSağlıklı ilerler inşallah hayırlı olsun
Aşağı yukarı aynı artış umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz Allah hayırlısıyla nasip etsinBen 4 ocakta 87 ile kan verdim şimdi 300 olmus
Amin amin en önemlisi o sagliklica kucağımıza alalim insallahTeşekkür ederimm
Aşağı yukarı aynı artış umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz Allah hayırlısıyla nasip etsin
Betan kaç olmisYani ben çarşamba gitmiştim pzt bidaha bakalım dedi ben merak ettiğim için kan gittim kan tahlili yaptırdım 2 gün arayla bugünde 473 çıktı iyimi kötümğ bilemedim
945 sizin kaç olmuşBetan kaç olmis
786 olmustu canim945 sizin kaç olmuş
Gsyet iyi umarım sağlıklı gebelik geçiririz786 olmustu canim
İnşallah canım aminGsyet iyi umarım sağlıklı gebelik geçiririz