Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal olmuş sanırımMerhaba benim 30 Kasım'da betam 11.73 tü (adetliydim) bugün verdiğim testte ise betam 6.43 çıktı adet olmama rağmen neden bu şekilde acaba
Büyük ihtimalle kimyasal çünkü zaten düşüş yaşamışsın adet bitiminden sonra mutlaka düşer zatenMerhaba benim 30 Kasım'da betam 11.73 tü (adetliydim) bugün verdiğim testte ise betam 6.43 çıktı adet olmama rağmen neden bu şekilde acaba
Doktora sordum ama yok dedi .Açıkçası ttmin edici bir cevap vermedi. Kontrol etmeli miyim sıfırlanmış mı diye. Yoksa adetim bitince oda tamamen düşer miKimyasal olmuş sanırım
Kimyasal olması daha sonra gebe kalmam için engel olur mu acabaBüyük ihtimalle kimyasal çünkü zaten düşüş yaşamışsın adet bitiminden sonra mutlaka düşer zaten
Adet bitinceye düşer gebelik söz konusu olsaydı mutlaka yükselme olurdu kesinlikle düşüş olmazdı için rahat etmesi bakımından istersen kanı tekrarlarsın ama kimyasal yaniDoktora sordum ama yok dedi .Açıkçası ttmin edici bir cevap vermedi. Kontrol etmeli miyim sıfırlanmış mı diye. Yoksa adetim bitince oda tamamen düşer mi
Yok yok tam tersine kimyasal gecırenler daha hızlı hamıle kalır dıyor doktorlar oyle birşey yok sadece bebek yok kan artışı olmuş herhangi bir şekilde kese oluşumu ya da herhangi bir durum söz konusu değil tabii ki de gebe kalman daha yüksek oluyor hatta böyle durumlarda %90 hepimiz yaşıyoruz bunu zaten o yüzden asla kötüye düşünmeKimyasal olması daha sonra gebe kalmam için engel olur mu acaba
Kimyasal olması kötü bir şey mi peki .yoksa olumlu bir şey mi hani vücut gebe kalmaya müsait o zaman değil miAdet bitinceye düşer gebelik söz konusu olsaydı mutlaka yükselme olurdu kesinlikle düşüş olmazdı için rahat etmesi bakımından istersen kanı tekrarlarsın ama kimyasal yani
Çok teşekkür ederim.İçimi rahatlattınız .Allah razı olsunYok yok tam tersine kimyasal gecırenler daha hızlı hamıle kalır dıyor doktorlar oyle birşey yok sadece bebek yok kan artışı olmuş herhangi bir şekilde kese oluşumu ya da herhangi bir durum söz konusu değil tabii ki de gebe kalman daha yüksek oluyor hatta böyle durumlarda %90 hepimiz yaşıyoruz bunu zaten o yüzden asla kötüye düşünme
Kimyasal gebelik olmuş olabilir kanla atışmıştır yavaş yavaş betada düşüyordurMerhaba benim 30 Kasım'da betam 11.73 tü (adetliydim) bugün verdiğim testte ise betam 6.43 çıktı adet olmama rağmen neden bu şekilde acaba