Betam 380

gullll34xq

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
117
16
18
25
Test yaptım 3 tane çift çizgi çıktı kan verdim bugün normalde adet günüm betam 380 çıktı çok düşük değil mi?

Benim de 1 gün gecikme ile 181 ondan 2 gün sonra 375 idi bence iyi.

Test yaptım 3 tane çift çizgi çıktı kan verdim bugün normalde adet günüm betam 380 çıktı çok düşük değil mi?
Benim de adet günüm de 91 çıkmıştı siz niye düşük buldunuz 10 la falan öğrenen var önemli olan 2 günde bir iki kat artması

Benim yaptığım testler üçüde net çift çizgi çıktı çok erken zaman da bu kadar net çıkar mı? Aslında ben geçen ay mı hamile kaldım üstüne gördüm onu bilmiyorum
Geçen ay kalsanız kalp atışı bile duyulur. Bu beta bu aydan. Benim de netti çift çizgi erken değil. Tam vaktinde ögrenmişsiniz

Geçen ay kalsanız kalp atışı bile duyulur. Bu beta bu aydan. Benim de netti çift çizgi erken değil. Tam vaktinde ögrenmişsiniz
yerleşme kanaması ve mide bulantısı hiç olmadı. Sizce dış gebelik olabilir mi çok stres yaptım geçen sene dış gebelik olmuştu ve çok korkuyorum yarın gerçi randevu aldım da

yerleşme kanaması ve mide bulantısı hiç olmadı. Sizce dış gebelik olabilir mi çok stres yaptım geçen sene dış gebelik olmuştu ve çok korkuyorum yarın gerçi randevu aldım da
Herkeste olmaz bunlar bende de olmadı beta kese göründükten bir hafta sonra filan başladı o bile erkendi hatta. Kan verfiğiniz yerde iki gün sonra kan verin. Değer iki katına çıkmalı düzenli artıyor mu bakılmalı. Bir hafta sonra filan kese muayeneniz olur sizin de. Dış gebelik olup olmadığı o zaman kesinleşir. Genelde beta düzenli artarsa sağlıklı gebeliktir.

Herkeste olmaz bunlar bende de olmadı beta kese göründükten bir hafta sonra filan başladı o bile erkendi hatta. Kan verfiğiniz yerde iki gün sonra kan verin. Değer iki katına çıkmalı düzenli artıyor mu bakılmalı. Bir hafta sonra filan kese muayeneniz olur sizin de. Dış gebelik olup olmadığı o zaman kesinleşir. Genelde beta düzenli artarsa sağlıklı gebeliktir

Belirti yaşadım mı hiç bilmiyorum çünkü inanılmaz hastalanmıştım heryerim ağrıyordu ateşim falan vardı o yüzden bilmiyorum canım ama iyileşince kasık ağrısı ve meme ucu hassasiyetim vardı hala da devam ediyor
Sağ kasık ağrısı var mıydı

Back
X