Betam 3000 ama kesem görünmedi

Nuryagmur77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
3
3
1
25
Dün hafif kanamam olunca acile gittik ultrasonda baktı doktor bir şey girmediğini söyledi, sonra kan vermemi istedi verdim ve beta değerim 3000 lerde çıktı sonra alttan ulrasonla bakalım dedi çook küçük bir şey göründü ama emin değilim çarşamba tekrar gelin eğer büyümemişse dış gebelik olabilir dedi, böyle bi durum yaşıyan varmı

Kötüyü çağırmayalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir, ama yüksek bhcg ye rağmen kese görünmüyorsa maalesef dış gebeliktir.

1605 ile alttan gordu benimkini özelde, 2 gun sonra devlet hastanesinde bi doktora gittim karindan bakti oncesini bilmiyor soylemedim. Cok emin degilim kucuk bisey gordum dedi 3445 lerdeydi. Imkaniniz varsa 2 gun arayla kan degerinize baktirin artis varsa bekleyin. Rabbim buyuk nerden biliyormus dis gebelik oldugunu. Bana 1605 ile dis gebelik olabilir demedi doktor. 3 senedir olmuyordu doktor test istedi sonuclari bekliyorduk ki tup bebek yaptiririz diyorduk esimle hamile oldugumu ogrendim 2 kimyasal gecirdim. Allah bilir ve daha birsey netlesmeden kotuyu soylemek nedir. Dua edin hayirlisiysa yerinde dursun saglikli olsun insallah.

Benim ilk hamileliğim, hiç bir şey bilmediğim için her detay tedirgin ediyor beni, 5+3 günlük regl tarihine göre okuduklarımda insanlar bu haftada kalp atışarını duyuyorlar ben daha keseyi bile göremedim insan tedirgin oluyor ister istemez, çalışıyorum tüm gün ayaktayım ve çogu zaman ayakta uzun süre durduğumda karnımın agrıdıgını hissediyorum, bu yüzden gelişmemiş büyümemiş olabilir mi diye düşünüyorum

Kalp atisi icin cok erken de kese icin tedirgin olmanizda haklisiniz evet ama eskiyi dusunsenize ninelerimiz annelerimiz ne yukler tasi ne isler yaparmis da dogururlarmis. Is yaptim da oturmadim da biseyler oldu diye kahretmeyin kendinizi. 2 dusukten sonra ben de bunda cok tedirgin oldum, doktor yuzume dusecekse duser hicbisey yapamayiz sen dikkat et dedi. Evet ya o duseckse nasibimde yoksa be yapabilirim ki Allah koruyacak ben degil. Eger olumsuz bisey de varsa kahretmeyin kendinizi hersey nasip hayirlisi. Sagliksiz bebek duser dedi doktor. Ustunuze duseni yapin bekleyin hayirlisiysa sizinle birlikte kalsin saglikla.

Evett haklısınız, ama en kötü ihtimalleri düşünüyo insan işte yarın başka bi doktora daha gidicem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…