Gebeliğe Hazırlık Betahcgye göre 533.73 kaç haftalık olabilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ultraslan40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
28
10
3
Merhaba kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim:) tam haftalığını söylemediler 533 değerim dediler. En son 29’unda adet olmuştum yardımcı olursanız sevinirim
E5139830-8915-4722-A04A-1FFB508C8CE9.jpeg

Tahmini 4-5 ama bu değerler yanıltabilir. Son adet tarihine göre hesaplanır..
Ona göre de 4+1 sin yani 4 haftalık..

Gebelik hesaplamalarına göre son adet tarihinizden baz alarak 4+1 gözüküyor
İnternete gebelik hesaplama yazarsanız sizde hesaplayabilirsiniz

İnternetten baktığımda 4+1 gözüküyor ama gittiğim hastane 1-2 haftalık dedi şaşırdım bende. Geç döllenme olunca ne oluyor? Zararı var mı ki?

İnternetten baktığımda 4+1 gözüküyor ama gittiğim hastane 1-2 haftalık dedi şaşırdım bende. Geç döllenme olunca ne oluyor? Zararı var mı ki?
Geç döllenme olup olmadığı ilerleyen ultrasonlarda anlaşılır.
4+1e göre 500lü değer gayet normal. Bana kalırsa öyle bir durum yok.
1-2 haftalık olayını da şöyle açıklayayım döllenme olalı 2 hafta olmuş diyebiliriz ancak hamilelik haftası son adetten hesaplandığı için(yumurtaların büyüyüp olgunlaşması da dahil) 4 haftalık olmuş oluyorsunuz..
Çok takılmayın. Hayırlı olsun😊

Geç döllenme olup olmadığı ilerleyen ultrasonlarda anlaşılır.
4+1e göre 500lü değer gayet normal. Bana kalırsa öyle bir durum yok.
1-2 haftalık olayını da şöyle açıklayayım döllenme olalı 2 hafta olmuş diyebiliriz ancak hamilelik haftası son adetten hesaplandığı için(yumurtaların büyüyüp olgunlaşması da dahil) 4 haftalık olmuş oluyorsunuz..
Çok takılmayın. Hayırlı olsun😊
Çok teşekkür ederim çok sağol çok 🙏 içimi rahatlattınız. Dedim acaba değer mi az.. bide son zamanlarda düşük haberini çok duyunca 😞😞

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazabilirmisin adettendir bu soru sorulur 😀

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazabilirmisin adettendir bu soru sorulur 😀
Benim hiç belirtim olmadı. Ne göğüs hassasiyeti, ne göğüs şişkinliği. Mide yanması ekşimesi oldu bi o da gastrit diye düşündüm. Bide her an adet görecekmişim gibi ağrım oldu hala çok ağrıyor. Ama benim en büyük belirtim hissiyattı. İçime doğdu resmen hemen gittim test aldım:) çok teşekkür ederim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsinnnn

Benim hiç belirtim olmadı. Ne göğüs hassasiyeti, ne göğüs şişkinliği. Mide yanması ekşimesi oldu bi o da gastrit diye düşündüm. Bide her an adet görecekmişim gibi ağrım oldu hala çok ağrıyor. Ama benim en büyük belirtim hissiyattı. İçime doğdu resmen hemen gittim test aldım:) çok teşekkür ederim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
Çok teşekkür ederim canım cevabın için İnşallah güzel sorunsuz bi hamilelik geçirirsin ♥️

İyi günler. 17 temmuzda acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim on gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim? İlk gebeliğim bundan bir sene önce kalp atışı olmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı :(

Back