- 17 Ocak 2019
- 28
- 10
- 3
- Konu Sahibi Ultraslan40
Merhaba kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim:) tam haftalığını söylemediler 533 değerim dediler. En son 29’unda adet olmuştum yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olup olmadığı ilerleyen ultrasonlarda anlaşılır.İnternetten baktığımda 4+1 gözüküyor ama gittiğim hastane 1-2 haftalık dedi şaşırdım bende. Geç döllenme olunca ne oluyor? Zararı var mı ki?
Çok teşekkür ederim çok sağol çokGeç döllenme olup olmadığı ilerleyen ultrasonlarda anlaşılır.
4+1e göre 500lü değer gayet normal. Bana kalırsa öyle bir durum yok.
1-2 haftalık olayını da şöyle açıklayayım döllenme olalı 2 hafta olmuş diyebiliriz ancak hamilelik haftası son adetten hesaplandığı için(yumurtaların büyüyüp olgunlaşması da dahil) 4 haftalık olmuş oluyorsunuz..
Çok takılmayın. Hayırlı olsun![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım öyle bir durum olmazÇok teşekkür ederim çok sağol çokiçimi rahatlattınız. Dedim acaba değer mi az.. bide son zamanlarda düşük haberini çok duyunca
![]()
İnşallah çok sağ olun çok teşekkür ederim:)Hakkınızda hayırlısı olsun umarım öyle bir durum olmaz![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazabilirmisin adettendir bu soru sorulurİnternetten baktığımda 4+1 gözüküyor ama gittiğim hastane 1-2 haftalık dedi şaşırdım bende. Geç döllenme olunca ne oluyor? Zararı var mı ki?
Benim hiç belirtim olmadı. Ne göğüs hassasiyeti, ne göğüs şişkinliği. Mide yanması ekşimesi oldu bi o da gastrit diye düşündüm. Bide her an adet görecekmişim gibi ağrım oldu hala çok ağrıyor. Ama benim en büyük belirtim hissiyattı. İçime doğdu resmen hemen gittim test aldım:) çok teşekkür ederim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsinnnnHayırlı olsun canım Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazabilirmisin adettendir bu soru sorulur![]()
Çok teşekkür ederim canım cevabın için İnşallah güzel sorunsuz bi hamilelik geçirirsinBenim hiç belirtim olmadı. Ne göğüs hassasiyeti, ne göğüs şişkinliği. Mide yanması ekşimesi oldu bi o da gastrit diye düşündüm. Bide her an adet görecekmişim gibi ağrım oldu hala çok ağrıyor. Ama benim en büyük belirtim hissiyattı. İçime doğdu resmen hemen gittim test aldım:) çok teşekkür ederim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim canım cevabın için İnşallah güzel sorunsuz bi hamilelik geçirirsin ♥