Kizlar ilişkinin üzerinden 11 gün geçti. Yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkide bulunduk. İliskiden 3-4 gün sonra mide eksimesi yaşadım. Ve hala yaşıyorum. Göğüslerinde dolgunluk ve acı var. Akintim normalde adete yakın fazlalasirdi. Adetime 4 gün kaldi hiç akintim yok. Ayrıca aşırı derecede iştah artması var çok yiyorum ve canim sürekli hamurlu şeyler istiyor. Ben de kan verdim iki saat sonra alicam . Sonucu sizinle paylaşırım.ama 4 gün önce çıkar mi sizce beta
Cikada bilir cikmayada bilir.keski adet gununu bekleyipde oyle verseydin kan.cunki coxuk istedigin icin belirtilerde psilolojik ola bilir.Ama insallah Guzel haberler veririsin.bekliyorum.Hamisim diye yazmani olmasa bile adet gununu bekliyip oyle yaptirirsin
Cikada bilir cikmayada bilir.keski adet gununu bekleyipde oyle verseydin kan.cunki coxuk istedigin icin belirtilerde psilolojik ola bilir.Ama insallah Guzel haberler veririsin.bekliyorum.Hamisim diye yazmani olmasa bile adet gununu bekliyip oyle yaptirirsin
Maalesef canim 1.8 cıktı bthcg. doktor bi ara gittiğimde rahmin arkaya biraz dönmüş demişti. Onunla ilgisi var mi acaba . Ama sorun olmaz demişti anlayamadim
Maalesef canim 1.8 cıktı bthcg. doktor bi ara gittiğimde rahmin arkaya biraz dönmüş demişti. Onunla ilgisi var mi acaba . Ama sorun olmaz demişti anlayamadim