E elifgh Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 19 3 24 11 Haziran 2024 Konu Sahibi elifgh #1 Merhaba hanımlar bakar mısınız . Beta hcg geçen aylarda <2.39 falandı şimdi düşmüş nedir bileniniz var mı ? Eklentiler IMG_1783.png 139,2 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba hanımlar bakar mısınız . Beta hcg geçen aylarda <2.39 falandı şimdi düşmüş nedir bileniniz var mı ?
A acitatlisos Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2022 1.935 3.997 11 Haziran 2024 Konu Sahibi elifgh #2 0.3 eğer aynı hastanede yaptırdıysanız düşmüş görünüyor. Gebe değilsiniz bu durumda. Rabbim vakitlice hayırlı evlat versin.
0.3 eğer aynı hastanede yaptırdıysanız düşmüş görünüyor. Gebe değilsiniz bu durumda. Rabbim vakitlice hayırlı evlat versin.
E elifgh Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2024 19 3 24 11 Haziran 2024 Konu Sahibi elifgh #3 acitatlisos .!.: 0.3 eğer aynı hastanede yaptırdıysanız düşmüş görünüyor. Gebe değilsiniz bu durumda. Rabbim vakitlice hayırlı evlat versin. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim enfeksiyon yüzünden mi düşüyor ve aynı hastane değil
acitatlisos .!.: 0.3 eğer aynı hastanede yaptırdıysanız düşmüş görünüyor. Gebe değilsiniz bu durumda. Rabbim vakitlice hayırlı evlat versin. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim enfeksiyon yüzünden mi düşüyor ve aynı hastane değil
ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 5.337 5.291 11 Haziran 2024 Konu Sahibi elifgh #4 elifgh .!.: Merak ettiğim enfeksiyon yüzünden mi düşüyor ve aynı hastane değil Genişletmek için tıkla... Hastanelerin referans değerleri farklılık gösterebilir
elifgh .!.: Merak ettiğim enfeksiyon yüzünden mi düşüyor ve aynı hastane değil Genişletmek için tıkla... Hastanelerin referans değerleri farklılık gösterebilir
A acitatlisos Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2022 1.935 3.997 11 Haziran 2024 Konu Sahibi elifgh #5 elifgh .!.: Merak ettiğim enfeksiyon yüzünden mi düşüyor ve aynı hastane değil Genişletmek için tıkla... Sebebini biz bilemeyiz ama bu değere gebelik var demek kolay değil gebelikte artık beklenir. Ben gebe olduğumu 196 beta ile öğrendim ve minimum 10 olması beklenir.
elifgh .!.: Merak ettiğim enfeksiyon yüzünden mi düşüyor ve aynı hastane değil Genişletmek için tıkla... Sebebini biz bilemeyiz ama bu değere gebelik var demek kolay değil gebelikte artık beklenir. Ben gebe olduğumu 196 beta ile öğrendim ve minimum 10 olması beklenir.