Betahcg

panikataak

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
61
8
29
Kızlar merhaba 2 şubatta 6.gün 4aa 4ab iki embriyo transferim oldu 4 .günde beta 1.2 geldi yükselme ihtimali varmı böyle olup yükselen oldumu

Merhabalar, öncelikle tedavilerimiz inşallah güzel sonuçlanır. Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum benimde sonucum <2 çıktı, iki gün sonra bir daha kan testi vericem. Bu şekilde değeri çıkıp değerleri yükselenlere denk gelmiştim açıkçası. İdrar testi yapmış mıydınız. Hakkımızda hayırlısı olsun.

7.gün test yaptım ben. Tabi ki negatifse bir şey farketmez, bazen silik çizgi görüp kanda düşük beta hcg ile başlayanlar da oluyor o yüzden sordum.

8.gün kanda baktırdım <2 çıktı. Muhtemelen ilacın etkisi hala adet de olmadım. Asıl tahlil günüm 8 şubat o zaman bir daha kan vericem.

Kızlar merhaba 2 şubatta 6.gün 4aa 4ab iki embriyo transferim oldu 4 .günde beta 1.2 geldi yükselme ihtimali varmı böyle olup yükselen oldumu
Siz de benim gibi sabredemeyenlerdensiniz Ben de basarili olan transferimde dorduncu gun dayanamayip, gizlice gidip kan testi yaptirmistim. Benim sonucum 4 gelmisti, karalara bagladim, dedim olmayacak herhalde, ama 9. gun asil test gununde 352 gelmisti, 13. gunde 1900 kusurlerdeydi. Ben dorduncu gun ile dokuzuncu gun arasi evde de predictorun erken tespit eden testlerinden yapmistim hergun. Gunluk olarak koyulasiyorsa iyiye gidiyor demektir. Ama tabi unutmayin sakin asil test gununuzde cikan sonuc ve o sonucun minimum yuzde 60 artmasi onemli. Daha cok artiyorsa da iyiye isaret benim ki iki katindan fazla artmisti. Testin de yine ayni labda tam 48 saat sonrasinda yapilmasi lazim. Insallah guzel sonuclar verir size rabbim, bebeginize biran once kavusturur.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah insan sabırsızlanıyor tabiki, ben kendimi sakin bilirdim ama ne yapacağımı şaşırdım. Hakkımız da hayırlısı artık.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah insan sabırsızlanıyor tabiki, ben kendimi sakin bilirdim ama ne yapacağımı şaşırdım. Hakkımız da hayırlısı artık.
Cok tesekkurler, benim oglan bir yasini gecti. Sizin bu birkac gun malesef biraz yavas gececek, insan dayanamiyor, gunluk evde erken gebelik testi yapin. Orada koyulasma gormek beni rahatlatmisti biraz. Hayirlisi olur insallah.

Transferin 6.günü 60
7.günü 85.88 betahcg iyimi
Tebrikler! Cok guzel bir rakam. Simdi 9. gundeki sonuc cok onemli. Minimum yuzde 60 istiyorlar ama ikiye katlarsa ve hatta daha fazlasi olursa mukemmel ilerliyor demektir. Allah yolunuzu acik etsin, bebeginize saglikla kavustursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…