- 27 Ocak 2023
- 61
- 8
- 29
- Konu Sahibi panikataak
Kızlar merhaba 2 şubatta 6.gün 4aa 4ab iki embriyo transferim oldu 4 .günde beta 1.2 geldi yükselme ihtimali varmı böyle olup yükselen oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de benim gibi sabredemeyenlerdensiniz Ben de basarili olan transferimde dorduncu gun dayanamayip, gizlice gidip kan testi yaptirmistim. Benim sonucum 4 gelmisti, karalara bagladim, dedim olmayacak herhalde, ama 9. gun asil test gununde 352 gelmisti, 13. gunde 1900 kusurlerdeydi. Ben dorduncu gun ile dokuzuncu gun arasi evde de predictorun erken tespit eden testlerinden yapmistim hergun. Gunluk olarak koyulasiyorsa iyiye gidiyor demektir. Ama tabi unutmayin sakin asil test gununuzde cikan sonuc ve o sonucun minimum yuzde 60 artmasi onemli. Daha cok artiyorsa da iyiye isaret benim ki iki katindan fazla artmisti. Testin de yine ayni labda tam 48 saat sonrasinda yapilmasi lazim. Insallah guzel sonuclar verir size rabbim, bebeginize biran once kavusturur.Kızlar merhaba 2 şubatta 6.gün 4aa 4ab iki embriyo transferim oldu 4 .günde beta 1.2 geldi yükselme ihtimali varmı böyle olup yükselen oldumu
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah insan sabırsızlanıyor tabiki, ben kendimi sakin bilirdim ama ne yapacağımı şaşırdım. Hakkımız da hayırlısı artık.Siz de benim gibi sabredemeyenlerdensiniz Ben de basarili olan transferimde dorduncu gun dayanamayip, gizlice gidip kan testi yaptirmistim. Benim sonucum 4 gelmisti, karalara bagladim, dedim olmayacak herhalde, ama 9. gun asil test gununde 352 gelmisti, 13. gunde 1900 kusurlerdeydi. Ben dorduncu gun ile dokuzuncu gun arasi evde de predictorun erken tespit eden testlerinden yapmistim hergun. Gunluk olarak koyulasiyorsa iyiye gidiyor demektir. Ama tabi unutmayin sakin asil test gununuzde cikan sonuc ve o sonucun minimum yuzde 60 artmasi onemli. Daha cok artiyorsa da iyiye isaret benim ki iki katindan fazla artmisti. Testin de yine ayni labda tam 48 saat sonrasinda yapilmasi lazim. Insallah guzel sonuclar verir size rabbim, bebeginize biran once kavusturur.
Cok tesekkurler, benim oglan bir yasini gecti. Sizin bu birkac gun malesef biraz yavas gececek, insan dayanamiyor, gunluk evde erken gebelik testi yapin. Orada koyulasma gormek beni rahatlatmisti biraz. Hayirlisi olur insallah.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah insan sabırsızlanıyor tabiki, ben kendimi sakin bilirdim ama ne yapacağımı şaşırdım. Hakkımız da hayırlısı artık.
Tebrikler! Cok guzel bir rakam. Simdi 9. gundeki sonuc cok onemli. Minimum yuzde 60 istiyorlar ama ikiye katlarsa ve hatta daha fazlasi olursa mukemmel ilerliyor demektir. Allah yolunuzu acik etsin, bebeginize saglikla kavustursun.Transferin 6.günü 60
7.günü 85.88 betahcg iyimi
Gayet güzel 2 günde iki kat şeklinde artmışAmin inşallah
6.gün 60
7.gün 85
9.gün 162
11.gün 322
Nasıl sizce kimyasal olma ihtimali varımdır
Daha önce kimyasal gebeliğim oldu Buda kimyasal olmasından korkuyorumGayet güzel 2 günde iki kat şeklinde artmış