- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
cumartesi adet sancısı ile uyandım koyu kırmıızı kana başlamıştı gün içinde lekelenme oldu ve 5 yıldır her ay denememize ve başarısız iki tüp iki aşılamanın ardından alışmış olduğum kırmızılara merhaba dediğimi sandım. Gün içinde devam etmedi pazar günü kahverengi lekelenme geldi bende tatilde olduğum içn sökülürüm diyerek tampon takarak yüzdüm pazar akşamı 10 saatlik yolculukla eve döndük ve ben eve gelir gelmez daha bavullara dokunmadan idrar testi yaptım iki çizgi çıktı hemen bir tane daha yaptım ikincidede çıktı işe giderken yolda bir laboratuarda betahcg test yaptırdım 69 çıktı hemen özel bir hastaneye giderek bir profa sonucumu gösterdim hamilesin dedi benim şüphelerim ve ilk aşılamada yaşadığım kimyasal gebelik tecrübesi ile betahcg tekrarlandı ve progesteron testi yapıldı betahcg aynı gün 4 saat sonra 79 çıktı doktor yükselme olduğunu progesteron değeriminde 20,50 olduğunu herşeyin yolunda olduğunu progesteron iğne ve jelle işi garantiye almamızı çarşamba günü tekrarr test etmemizi önerdi. Daha sonra çarşambaya gerek olmadığını cumartesi gelmem gerektiğini hatta iğneyide haftada bire indirmemi önerdi. Biz genede endişeliydik mide bulantıları kasık ağrıları baş ağrıları içinde cumartesiye kadar sabrettik cumartesi kan testi tekrarlandığında gök başımıza indi değerim 500 lerde olması gerekirken 183 çıktı doktorum dillendirmesede yanlızca bekleyeceğiz desede ben ne olacağını billiyorum kimyasal gebelik yaşıyorum
aranızda betahcg değeri günlere oranla daha yavaş katlayan varmı kızlar
aranızda betahcg değeri günlere oranla daha yavaş katlayan varmı kızlar