BETAhcg Testi bir bakar mısınız?

Crss34

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
5
0
6
34
İstanbul
şu anda adet dönemindeyim sevgilimle sürtüşme yoluyla ilişkiye gireli 20 gün civarı oluyor ondan sonra adet oldum ama her ihtimale karşı test yaptırayım dedim. Testte ddeğerim <2.3 çıktı sizce normal bir değer mi ? MAYIS isimli üyeden cevap bekliyorum geçen yazdığım konu kaldırılmış o yüzden yeni konu açtım o testi yaptırmamızı önermişti

Son düzenleme:
valla canım 5 den aşağısı negatif ama neden bu değer bilemedim bide bekarsın bi kaç gün sonra bir daha yaptır derim.

valla canım 5 den aşağısı negatif ama neden bu değer bilemedim bide bekarsın bi kaç gün sonra bir daha yaptır derim.

Değer fazla diye mi düşünüyorsunuz?şuanda adet dönemindeyim ondan olabilir mi şubat 5-6 gibi adet oldum şuanda adetin ortalarındayım

Değer fazla diye mi düşünüyorsunuz?şuanda adet dönemindeyim ondan olabilir mi şubat 5-6 gibi adet oldum şuanda adetin ortalarındayım

yani canım 0,01 falan oluo genelde böyle olunca nedir şüpheli bence negatif olduğu kesin ama çoğalırsa die dedim adetten sonra ilişki mi yaşadın öncemiydi pekii.

Canim adet donemlerinde betahcg degerin 3 e kadar normal 5 cikarsa supeli 5den fazlaysa 1 hafta sonra tekrar test isterler

yani canım 0,01 falan oluo genelde böyle olunca nedir şüpheli bence negatif olduğu kesin ama çoğalırsa die dedim adetten sonra ilişki mi yaşadın öncemiydi pekii.

sürtünme ile ilişki yaşadık ondan 3-4 gün sonra adet oldum yadni adetten önce ama yinede korktum test yaptırdım sonuç bu cıktı. kötü bir şey yoktur dimi

Canim adet donemlerinde betahcg degerin 3 e kadar normal 5 cikarsa supeli 5den fazlaysa 1 hafta sonra tekrar test isterler

sürtünme ile ilişki yaşadık ondan 3-4 gün sonra adet oldum yadni adetten önce ama yinede korktum test yaptırdım sonuç bu cıktı. kötü bir şey yoktur dim

sürtünme ile ilişki yaşadık ondan 3-4 gün sonra adet oldum yadni adetten önce ama yinede korktum test yaptırdım sonuç bu cıktı. kötü bir şey yoktur dim

Iyi de adet olmussuun zaten rahat ol bence ama cok korkuyosan adetin bittikten 1 hafta sonra bi test daha yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…