şu anda adet dönemindeyim sevgilimle sürtüşme yoluyla ilişkiye gireli 20 gün civarı oluyor ondan sonra adet oldum ama her ihtimale karşı test yaptırayım dedim. Testte ddeğerim <2.3 çıktı sizce normal bir değer mi ? MAYIS isimli üyeden cevap bekliyorum geçen yazdığım konu kaldırılmış o yüzden yeni konu açtım o testi yaptırmamızı önermişti
yani canım 0,01 falan oluo genelde böyle olunca nedir şüpheli bence negatif olduğu kesin ama çoğalırsa die dedim adetten sonra ilişki mi yaşadın öncemiydi pekii.
yani canım 0,01 falan oluo genelde böyle olunca nedir şüpheli bence negatif olduğu kesin ama çoğalırsa die dedim adetten sonra ilişki mi yaşadın öncemiydi pekii.
sürtünme ile ilişki yaşadık ondan 3-4 gün sonra adet oldum yadni adetten önce ama yinede korktum test yaptırdım sonuç bu cıktı. kötü bir şey yoktur dimi
sürtünme ile ilişki yaşadık ondan 3-4 gün sonra adet oldum yadni adetten önce ama yinede korktum test yaptırdım sonuç bu cıktı. kötü bir şey yoktur dim
sürtünme ile ilişki yaşadık ondan 3-4 gün sonra adet oldum yadni adetten önce ama yinede korktum test yaptırdım sonuç bu cıktı. kötü bir şey yoktur dim