• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

betahcg düşüşü

• Konu Sahibi Konu Sahibi prdx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prdx

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
14
0
611
şuan 5h+4g gebeyim yada düşük yapıyorum bilmiyorum. 8gün önce beta hcg 230, 6gün önce 460 ve dünde 338 çıktı. 6 gün önce kese dörünmüş ve rahim içi gebelik olduğu söylenmişti. 5 gündür kahverengiye çalan çok küçük lekelenmelerim ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor. doktorum 2 gün sonra tekrar beta hgc yaptırmamı söyledi. beta hcg değerinin düşüşü kesin düşükle mi sonlanır bilen var mı acaba?

5 haftayı doldurduğumda doktor gördüğünü söyledi keseyi..

şuan 5h+4g gebeyim yada düşük yapıyorum bilmiyorum. 8gün önce beta hcg 230, 6gün önce 460 ve dünde 338 çıktı. 6 gün önce kese dörünmüş ve rahim içi gebelik olduğu söylenmişti. 5 gündür kahverengiye çalan çok küçük lekelenmelerim ve adet sancısı gibi sancılarım oluyor. doktorum 2 gün sonra tekrar beta hgc yaptırmamı söyledi. beta hcg değerinin düşüşü kesin düşükle mi sonlanır bilen var mı acaba?

Benim bi arkadaşıma oldu aynısı değeri 1600 ken bi kaç gün sonra 1.00 olmuştu hastane hatasıymış tahliller karışmış bi doktora git istersen

Canım düşük oluyor olabilir tabıkı buna doktor karar verebilir. Bence hemen doktora gorunmelisin...
Gecmıs olsun

seni üzmek istemem ama düşük yaşıyosun sanırım canım Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin

Back