Kızlar betahcg değeri direkt 0 çıkar mı? test vermiştim direkt 0 çıkmış daha önce başına gelen var mı? küsüratını yazmamış olabilirler mi yoksa yanlış sonuç mu
merhaba, 0 demek gebelik yok demek canım maalesef 5in altındaki değerler negatif sonuç verir, istersen başka biryerde daha yaptır ama sonuç değişmeyebilir
merhaba, 0 demek gebelik yok demek canım maalesef 5in altındaki değerler negatif sonuç verir, istersen başka biryerde daha yaptır ama sonuç değişmeyebilir
canım zaten geçen ay test amaçlı vermiştim kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce 1 kimyasal kanaması 2 adet kanaması gördüm forumda yazılanları okuyunca psikolojim bozuldu kimyasaldan sonra parça kalması,hamileyken adet görme olayları(aklıma yatmıyor bu olay özellikle) yüzünden hala kontrol ediyorum kimyasaldan sonra
anladım canım geçmiş olsun, hamileyken adet görme olayı nadiren oluyor genellikle, içini ferah tut yaşadığın olumsuzlukları geride bırakmaya çalış ve iyi düşün herşey çok güzel olacak inşallah :)
anladım canım geçmiş olsun, hamileyken adet görme olayı nadiren oluyor genellikle, içini ferah tut yaşadığın olumsuzlukları geride bırakmaya çalış ve iyi düşün herşey çok güzel olacak inşallah :
anladım canım geçmiş olsun, hamileyken adet görme olayı nadiren oluyor genellikle, içini ferah tut yaşadığın olumsuzlukları geride bırakmaya çalış ve iyi düşün herşey çok güzel olacak inş
anladım canım geçmiş olsun, hamileyken adet görme olayı nadiren oluyor genellikle, içini ferah tut yaşadığın olumsuzlukları geride bırakmaya çalış ve iyi düşün herşey çok güzel olacak inşallah :)
valla çok haklısınız 3 kere kanama gördüm beta değerini iki kere sıfır gördüm nasıl etkisinde kaldıysam çıkamadım hala sizin yazdıklarınızla rahatladım umarım her şey çok güzel olur :)
valla çok haklısınız 3 kere kanama gördüm beta değerini iki kere sıfır gördüm nasıl etkisinde kaldıysam çıkamadım hala sizin yazdıklarınızla rahatladım umarım her şey çok güzel olur :)