Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
inşallah o zaman haftaya görünür teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinKese beta 3000 3500 arası görünür. İnşallah sağlıkla devam eder.
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
Teşekkür ederim dua edin bana perşembe günü kontrolüm var , Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahErken zaten görünmemesi çok normal, şimdiden stres yapmayın
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
Valla Perşembe günü gidecek 10 kişi var herhalde gördüğüm şimdiye güzel bi gün olacak inşallah herkes için Aralık anneleri grubuna gelsenizeTeşekkür ederim dua edin bana perşembe günü kontrolüm var , Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Nerden katılabiliyorum yeni üyeyimValla Perşembe günü gidecek 10 kişi var herhalde gördüğüm şimdiye güzel bi gün olacak inşallah herkes için Aralık anneleri grubuna gelsenize
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
Aralık diye tahmin ettim bu arada Ocak mı oluyor sizinki acabaNerden katılabiliyorum yeni üyeyim
Aralık sonu diye hesapladım ama bilemiyorumAralık diye tahmin ettim bu arada Ocak mı oluyor sizinki acaba
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
Popüler Konu - 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı buyrun o zamanAralık sonu diye hesapladım ama bilemiyorum
- 29 Nisan 2024
- 117
- 98
- 13
Sat 29 mart beta 930 ile gittim bir hafta sonra o gün kesem göründü ama bebek görünmedi ve betam 5987 çıkmış ben de aynı endişeyi yaşıyorumSAT 30 Mart. 30 Nisanda Betahcg 310, 2 Mayısta 920 çıktı. Doktora gittim sonucumla ama çok erken gelmişsin dedi ve baktı kese görünmedi. Haftaya gidicem ama çok gerginim ya görünmezse diye ilk gebeliğim bu durumu yaşayan oldu mu
Ben 8000 civarında gittim karnımdan keseyi göremedi vajinal yolla gördü hem keseyi hem bebeği bence birkaç gün daha bekleyip tekrar gidinSat 29 mart beta 930 ile gittim bir hafta sonra o gün kesem göründü ama bebek görünmedi ve betam 5987 çıkmış ben de aynı endişeyi yaşıyorum
- 29 Nisan 2024
- 117
- 98
- 13
Vajinal da düşük riskini artırıyor diyorlar riskliymiş nasıl kabul ettinizBen 8000 civarında gittim karnımdan keseyi göremedi vajinal yolla gördü hem keseyi hem bebeği bence birkaç gün daha bekleyip tekrar gidin
Öyle bi durum olsaydı sizce doktor bu riske girer miydi? Araştırmamışsınız diyorlar diyorsunuz yapmayın Allah aşkınaVajinal da düşük riskini artırıyor diyorlar riskliymiş nasıl kabul ettiniz