• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BetaHCG 2304 Kese Görünmedi

Sunnys

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
269
267
33
28
İyi günler arkadaşlar siteyi uzun bir süredir takip ediyorum ve birbirinize çok yararlı bilgilerle destek olduğunuzu görüyorum umarım bana da yardımcı olursunuz 😊

Ben 13 aylık bir deneme süresinden sonra bu hafta adet gecikmemin olduğu gün idrar testi yaptım 1 dakika içinde çok net ikinci çizgi çıktı ertesi gün sabah yeniden tekrar ettim ve yine ilk çizgi çok hızlı çıktı o gün kan testi verdim Beta HCG değerim 847 çıktı 2 gün sonra tekrarladım ve o zaman 2304 çıktı fakat doktor üstten baktığı ultrason ile keseyi göremedi 😔
Sizce dış gebelik olma ihtimali var mı değerlerime göre ? Doktor 10 gün sonra gel dedi ama korkum devam ediyor ve aileme haber vermek konusunda tereddüt ediyorum..
Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

Daha cok kucuk olusma evresi olabilir. 10 gin sonra doktorun sana net soyler cok endiselenme diyecegim ama endiseleneceksin. 3. Haftamda 3284 du hcg degerim 2 hafta sonra gittim kese vardi bebek yoktu. 2 hafta sonra bebekde kalp atisida vardi. Muhtemelen cok erken daha

Daha cok kucuk olusma evresi olabilir. 10 gin sonra doktorun sana net soyler cok endiselenme diyecegim ama endiseleneceksin. 3. Haftamda 3284 du hcg degerim 2 hafta sonra gittim kese vardi bebek yoktu. 2 hafta sonra bebekde kalp atisida vardi. Muhtemelen cok erken daha

Cevap için çok teşekkür ederim 😊 Doktor bana normalde insanlar daha geç öğreniyor sen baya erken öğrenmişsin dedi ama insan düşünmeden de yapamıyor ya bir aksilik varsa diye

Belki usten baktigi icin goremrmistir sabret bakalim. Bildigim kadariyla alttan bakiyorlar basta.. sabret Rabbim iyi haberler vermeni nasip etsin saglikli sihatli olsun hersey insAllah

Karindan bakilinca 5000lerde gözüküyor kese canim, endişe etme.
Sabırla dua ile bekle.

Belki usten baktigi icin goremrmistir sabret bakalim. Bildigim kadariyla alttan bakiyorlar basta.. sabret Rabbim iyi haberler vermeni nasip etsin saglikli sihatli olsun hersey insAllah

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😊

Kese bnim de görülmedi bn kimseye söylemedim doktorum bana 5. Hafta gel dedi (gittiğimde 3. Haftayı) ve görüldü kalp atışını da duyduk sonra haber verdim herkese insallah sende sağlıklı güzel haberler alırsın kuzum

Kese bnim de görülmedi bn kimseye söylemedim doktorum bana 5. Hafta gel dedi (gittiğimde 3. Haftayı) ve görüldü kalp atışını da duyduk sonra haber verdim herkese insallah sende sağlıklı güzel haberler alırsın kuzum
İnşallah canım benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😘
Ya benim ailem şehir dışında ve hep gidemiyorum o yüzden tereddütte kaldım yüzyüze söylemek istiyorum ve son adet tarihine göre hesapladığımda 5 hafta 1 günlük gösteriyor o yüzden tam haftayı da bilemiyorum

Arkadaşlar son gittiğim kontrolde kese göründü :nazar:
Doktor kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdi şimdi de onu bekliyoruz..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Back