• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Betahcg 178 ve kanama ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar merhaba. İdrar testi pozitif çıkınca umutlandım bugün için randevu almıştım. Fakat dün gece kan gördüm hemen acil kadın Doğuma gittik betahcg testi yaptı sonuç 178.. kanama gbide değil ped avuç içi kadar olmuş kahverengiye dönmüş sonra. Sizce düşük mü yapıyorum doktora yarın gidicem tekrar betaya bakacak😪😪😪

Arkadaşlar merhaba. İdrar testi pozitif çıkınca umutlandım bugün için randevu almıştım. Fakat dün gece kan gördüm hemen acil kadın Doğuma gittik betahcg testi yaptı sonuç 178.. kanama gbide değil ped avuç içi kadar olmuş kahverengiye dönmüş sonra. Sizce düşük mü yapıyorum doktora yarın gidicem tekrar betaya bakacak😪😪😪
INSALlah bısey yoktur ama yerınde olsam bugun gıderım acıle hemen yarını bekleme

Ya doktor da bir tuhaftı özel olmasına rağmen. Hiç benim batı falan sormadı. Galiba gümüm geçti sanıyor değer düşük geldi ona. Ama benim bugün yumurtlamanın 14. Günü. Adet günüm yarındı
Canım doktorlar keseyı gormeden hamıle gozuyke bakmıyorlar cunku bende aynısını yasadım ondan bılıyorum

Çok değildi yani bir kaç damla geldi iki sefer ama benim az diye öyle olacak diye birşey yok genelde iki gün de sürdüğü oluyor günlük ped yetecek miktarda ve parlak kırmızı olmadığı sürecede sıkıntı yok hatta ben 5. Haftada bunu yaşadı 7. Haftada tekrar kanamam oldu stres yapmakta☺️

Çok değildi yani bir kaç damla geldi iki sefer ama benim az diye öyle olacak diye birşey yok genelde iki gün de sürdüğü oluyor günlük ped yetecek miktarda ve parlak kırmızı olmadığı sürecede sıkıntı yok hatta ben 5. Haftada bunu yaşadı 7. Haftada tekrar kanamam oldu stres yapmakta☺
Benim Cumartesi akşamı oldu dısardaydık sonra fark ettim 1 lira büyüklüğünde. Bide dün akşam oldu oda toplasam o kadardır bide benim yarın adet günümdü sanırım adet oldum diye çok korktum :(

Back