• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betahcg 1.20

Rose19891989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
14
13
3
35
Merhaba kızlar 1 haftadır kasıklarımda batma göğüslerde hassasiyet ve büyüme var aylık hastalığıma 1 hafta var ama çocuk hasretiyle yanıp tutuştuğum için dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç yeni geçti elime betahcg 1.20 yükselme ihtimali varmı?benimle aynı durumu yaşayan oldumu lütfen yardım edin

Merhaba kızlar 1 haftadır kasıklarımda batma göğüslerde hassasiyet ve büyüme var aylık hastalığıma 1 hafta var ama çocuk hasretiyle yanıp tutuştuğum için dayanamayıp kan testi yaptım ve sonuç yeni geçti elime betahcg 1.20 yükselme ihtimali varmı?benimle aynı durumu yaşayan oldumu lütfen yardım edin

1 hafta varsa adetinize çıkmayabilir. İlk defa mı yaşıyorsunuz bu belirtileri. Şüpheleniyorsanız bence zor olacak sizin için ama adetinizin en azından bir gün gecikmesini bekleyin :) Ben adetime bir gün kala kanda baktırdığımda negatif çıkmıştı. Gecikince tekrar yaptırdım ozaman hamile olduğumu öğrendim. İnş. Hamilesinizdir:)

Ben daha önce 3 düşük yaşadım ve 3ünde farkı belirtilerim oldu bu defaki farklı ama dayanamayıp bugün tahlil yaptım..adetimin geçmesini bekliyecem çok zor biliyorum ama başka şansım yok gibi 😔

Ben daha önce 3 düşük yaşadım ve 3ünde farkı belirtilerim oldu bu defaki farklı ama dayanamayıp bugün tahlil yaptım..adetimin geçmesini bekliyecem çok zor biliyorum ama başka şansım yok gibi 😔

Düşüğün nedeni nedir peki. Bende 1. 5 sene sonucunda baya uğraşlarım sonunda hamile kaldım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın zor elbet. Sizinde sabırsızlanmanız çok normal haklısınız. Ama az kalmış biraz daha bekleyin bakalım:)

Rahim filmi çekildi çok şükür temiz çıktı kanallar yumurtalar temiz herhangi bir problem yok genetiğime kadar bakıldı herşey yolunda çıktı. Bende çıkan tek problem vitamin eksikliği ve şuan onunla ilgili doktorum ilaç yazdı bana onu kullanıyorum..Allah büyük tek duam kucagımın boş kalmaması umarım hamileyimdir 🙏🙏

Back