Gebeliğe Hazırlık Betahcg 0.100 olup sonra yükselen varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
119
42
Meraba kızlar. Ben salı gunu doktora gittim. Kan tahlılı yaptırdım sonucu resım olarak paylastım. Doktorum ıkı gun sonra tekrar tahlıl yaptırmamı istedı. Bugun tekrar verdım kanı. Benım gıbı degerı olup sonra degerı yukselen varmı ? Ikı gundur de mıde bulantım var gebelık olabılırmı ☹️❤️

Eklentiler

• 405BCAAA-45CA-4599-B79A-4225CF5CCD68.jpeg
    405BCAAA-45CA-4599-B79A-4225CF5CCD68.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 87
gebelik olsaydı en azından 5 in üstüne çıkardı. İnşallah en yakın zamanda olur.

Çok az bi değer. 1.20den falan yükseleni duydum ama bu değerde yükselmez diye tahmin ediyorum. İnsallah en yakın zamanda kavuşursun isteğine

Evet degerım dusuk ama bu sayfada denk gelmıstı bu degerı olup sonradan yukselenı. Insallah yarın sonuca bakıcam ınsguzel sonuc alırım

Meraba kızlar. Ben salı gunu doktora gittim. Kan tahlılı yaptırdım sonucu resım olarak paylastım. Doktorum ıkı gun sonra tekrar tahlıl yaptırmamı istedı. Bugun tekrar verdım kanı. Benım gıbı degerı olup sonra degerı yukselen varmı ? Ikı gundur de mıde bulantım var gebelık olabılırmı ☹️❤️
Normal gebe olmayanlarda değer zaten 0.100 canım... Yani hamilelik yok. Eğer 5 ve üzeri olsaydı yükselme ihtimali var diyebilirdim. Çünkü 5 ve üzeri hamilelik oluyor. Sağlıklı gebelikse iki katı yükseliyor vs. İnşallah gönlüne göre olur. Umudunuzu yitirmeyin 🙏🏻❤️

X