• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betaaa hcg❤️

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlarrrrr beta hcg 4028 çıktı yardımcı olurmusunuz hamilemiyim acaba

Maşallah kaç gün geçti adetiniz? Allah'ım kucağına almayı nasip etsin kalp atışı bile duyulur hemen kadın doğuma🤗
Adetim beş gün gecikti haftaya tekrar çağırdı doktor daha minicik🥰🤗🤗

05.01 bhcg değeri 197
07.01 bhcg değeri 613
Kızlar bunlar da benim değerlerim iki gün önce ve bugun verdim kan sonuçlarım bu şekilde ne zaman gideyim doktora sizce

05.01 bhcg değeri 197
07.01 bhcg değeri 613
Kızlar bunlar da benim değerlerim iki gün önce ve bugun verdim kan sonuçlarım bu şekilde ne zaman gideyim doktora si
05.01 bhcg değeri 197
07.01 bhcg değeri 613
Kızlar bunlar da benim değerlerim iki gün önce ve bugun verdim kan sonuçlarım bu şekilde ne zaman gideyim doktora sizce
Ayırkı olsun bence hemen git❤️ Adet kaç gün gecikti🌸

Diğer konunuzdan buraya geliyorum 4000 çok fazla bi değer ki hamilemiyim demeniz biraz tuhaf olmuş doktora gitmiş olsanız keseyi bile görmüş olursunuz burda 10 gün gecikmeli 100 çıkanda var denizimduygum01 denizimduygum01 sizinde baya bi konuda denk geldim sormuştunuz nasıl bi değer diye hamilesiniz çok güzel bi deger rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin M MaTmAzEL95 Sizin değerler güzel yükselmiş bi sıkıntınız yoksa kanama falan gecikmemissiniz 2 gün yine bekleyip öyle gidin bence zaten doktor o zaman çağırır muhtemelen .

Diğer konunuzdan buraya geliyorum 4000 çok fazla bi değer ki hamilemiyim demeniz biraz tuhaf olmuş doktora gitmiş olsanız keseyi bile görmüş olursunuz burda 10 gün gecikmeli 100 çıkanda var denizimduygum01 denizimduygum01 sizinde baya bi konuda denk geldim sormuştunuz nasıl bi değer diye hamilesiniz çok güzel bi deger rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin M MaTmAzEL95 Sizin değerler güzel yükselmiş bi sıkıntınız yoksa kanama falan gecikmemissiniz 2 gün yine bekleyip öyle gidin bence zaten doktor o zaman çağırır muhtemelen .
Amin canım teşekkür ederim 🙏🏻

Yaaa tesekkur ederim 🤗🤗 Gecikmedi k
İlk hamilelikte sormam çok normal değil mi🤗🤗 teşekkür ederim sağolun

Back