Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınKızlarrrrr beta hcg 4028 çıktı yardımcı olurmusunuz hamilemiyim acaba
teşekkküüüürlerTabi ki hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Maşallah kaç gün geçti adetiniz? Allah'ım kucağına almayı nasip etsin kalp atışı bile duyulur hemen kadın doğumateşekkküüüürler![]()
Adetim beş gün gecikti haftaya tekrar çağırdı doktor daha minicikMaşallah kaç gün geçti adetiniz? Allah'ım kucağına almayı nasip etsin kalp atışı bile duyulur hemen kadın doğuma![]()
05.01 bhcg değeri 197
07.01 bhcg değeri 613
Kızlar bunlar da benim değerlerim iki gün önce ve bugun verdim kan sonuçlarım bu şekilde ne zaman gideyim doktora si
Ayırkı olsun bence hemen git05.01 bhcg değeri 197
07.01 bhcg değeri 613
Kızlar bunlar da benim değerlerim iki gün önce ve bugun verdim kan sonuçlarım bu şekilde ne zaman gideyim doktora sizce
Yaaa tesekkur ederimAyırkı olsun bence hemen gitAdet kaç gün gecikti
![]()
Amin canım teşekkür ederimDiğer konunuzdan buraya geliyorum 4000 çok fazla bi değer ki hamilemiyim demeniz biraz tuhaf olmuş doktora gitmiş olsanız keseyi bile görmüş olursunuz burda 10 gün gecikmeli 100 çıkanda vardenizimduygum01 sizinde baya bi konuda denk geldim sormuştunuz nasıl bi değer diye hamilesiniz çok güzel bi deger rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin M MaTmAzEL95 Sizin değerler güzel yükselmiş bi sıkıntınız yoksa kanama falan gecikmemissiniz 2 gün yine bekleyip öyle gidin bence zaten doktor o zaman çağırır muhtemelen .
Yaaa tesekkur ederimGecikmedi k
İlk hamilelikte sormam çok normal değil miDiğer konunuzdan buraya geliyorum 4000 çok fazla bi değer ki hamilemiyim demeniz biraz tuhaf olmuş doktora gitmiş olsanız keseyi bile görmüş olursunuz burda 10 gün gecikmeli 100 çıkanda vardenizimduygum01 sizinde baya bi konuda denk geldim sormuştunuz nasıl bi değer diye hamilesiniz çok güzel bi deger rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin M MaTmAzEL95 Sizin değerler güzel yükselmiş bi sıkıntınız yoksa kanama falan gecikmemissiniz 2 gün yine bekleyip öyle gidin bence zaten doktor o zaman çağırır muhtemelen .