Gerçekten migayet güzel artmış
eveeettGerçekten mi
Ayyyy amiiinn inşallah çok bekledim ben bu anı, 19 ay önce erken doğumdan kızımı kaybettim kaç kez tedavi gördüm en son Nisan Mayıs gibi tüp bebeğe gececektik su an inanamıyorum hala mucize gibi geliyoreveeettsağlıkla gelsin insallah
Akıntım vardı test yapmadan önce 2 gündürde yerleşme kanaması yaşadım ve göğüslerim büyümüş gibi geldi bir anda gözüme, son olarak da hafif hafif koku hassasiyeti başladıAyy maşallah hayırlı olsun bebişinizpeki gebelik belirtileriniz var mı
Sağlıkla kucağınıza alınAkıntım vardı test yapmadan önce 2 gündürde yerleşme kanaması yaşadım ve göğüslerim büyümüş gibi geldi bir anda gözüme, son olarak da hafif hafif koku hassasiyeti başladı
Öncelikle hayırlı olsunAkıntım vardı test yapmadan önce 2 gündürde yerleşme kanaması yaşadım ve göğüslerim büyümüş gibi geldi bir anda gözüme, son olarak da hafif hafif koku hassasiyeti başladı
Evet kullandım 8-9-10 Nisan yumurtlama 11 Nisan catlama 19 Nisan da gebelikte tesinde gördümÖncelikle hayırlı olsunakıntınız nasıldı acaba? Birde ovulasyon testi kullandınız mı?
Hangi günleri değerlendirdinizEvet kullandım 8-9-10 Nisan yumurtlama 11 Nisan catlama 19 Nisan da gebelikte tesinde gördüm