Beta

Kızlar bişey sorucam beta 469 çıktı kaç haftalık oluyor? ultrason da çıkar mı
Beta değerin nasıl artıyor bilemeyiz canım. Günde 2'ye katlıyorsa 3-4 gün sonra 3000lerin üzerinde olur basit bir matematikle. O zaman karından USG ile gözükmesi lazım.

Beta 2 gün sonra baktırdığımda en az %60 artış olması gerekmekte sonra 3000 lerde kese görünür ama. 3000 gelene kadar bekleme bende 6+3 gebeyim 7. Hafta gidip görüneceğim

Beta 2 gün sonra baktırdığımda en az %60 artış olması gerekmekte sonra 3000 lerde kese görünür ama. 3000 gelene kadar bekleme bende 6+3 gebeyim 7. Hafta gidip görüneceğim
Yaa hayırlı sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah benim 1 yıldır olmuyordu aşılamadan sonra oldu o kadar heyecanlıyım ki

Yaa hayırlı sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah benim 1 yıldır olmuyordu aşılamadan sonra oldu o kadar heyecanlıyım ki
Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sen artışa bak dediğim gibi artmışsa artık kan verme son adet tarihinden hesaplayıp 7. Haftada bebişi görr

Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sen artışa bak dediğim gibi artmışsa artık kan verme son adet tarihinden hesaplayıp 7. Haftada bebişi görr
Cuma günü ultrason bakmaya gidecektim cumaya kadar artar mı gitmeme gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…