Artış çok normalKızlar çarşamba günü 692.8 çıktı bugün 1284 çıktı artış normal mi sizce ve bugün doktor ultrasonla baktı kese görünmedi peki beta artışım normal mi sizce ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ve haliyle bilgisizim kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahArtış çok normalkese 5000 gibi görünüyor diyorlar ama benim 7000 de bile görülmemişti 1 hafta sonra görünmüştü stres yapma canım
Amin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğiniÇok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Amin çok teşekkür ederimAmin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini
2000 2500 değerde kese görünürBilen var mı acaba kızlar
Sizce beta artısı nasıl acaba çok anlamıyorum böyle şeylerden2000 2500 değerde kese görünür
2 günde bir en az %60 civarı artış olması yetlerli değer büyüdükçe artış miktarı azalabilir. Aynı saatte aynı yerde iki günde bir kan vermeye devam edebilirsinizSizce beta artısı nasıl acaba çok anlamıyorum böyle şeylerden
Yani 692.8 2 gün önce bugün de 1284 iyi bir artış mı olmuş oluyor sizce çarşamba akşam 18:46 da verdim bugün de sabah 11:30 siz daha tecrübelisiniz ben hiç anlamıyorum2 günde bir en az %60 civarı artış olması yetlerli değer büyüdükçe artış miktarı azalabilir. Aynı saatte aynı yerde iki günde bir kan vermeye devam edebilirsiniz
Evet erken vermenize rağmen iki katı artmış pazar 11.30 da aynı yerde kan verin son kez oda iki katı artış olduysa Salı günü keseyi görebilirsiniz. Betanız 5000 kere yaklaşmış olur bir hafta sonra da kalp atışını duyabilirsiniz. Son adet tarihiniz neydiYani 692.8 2 gün önce bugün de 1284 iyi bir artış mı olmuş oluyor sizce çarşamba akşam 18:46 da verdim bugün de sabah 11:30 siz daha tecrübelisiniz ben hiç anlamıyorum
Ay içi rahatlattınız ben çok anlamıyorum Allah. bin kere razı olsunEvet erken vermenize rağmen iki katı artmış pazar 11.30 da aynı yerde kan verin son kez oda iki katı artış olduysa Salı günü keseyi görebilirsiniz. Betanız 5000 kere yaklaşmış olur bir hafta sonra da kalp atışını duyabilirsiniz. Son adet tarihiniz neydi
Ne demek rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinAy içi rahatlattınız ben çok anlamıyorum Allah. bin kere razı olsunson adet tarihim 12 Aralık
Yüzde 60 artmış şuan ama değer yüksek olduğu için normal bu şekilde olmasıSizce beta artısı nasıl acaba çok anlamıyorum böyle şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?