S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 3 25 Perşembe 15:51 Konu Sahibi serroli #1 Adetime 1 gün var beta 4.7 çıktı yükselir mi sizce
M Misafirsekeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2021 2.211 1.087 Perşembe 15:55 Konu Sahibi serroli #2 serroli .!.: Adetime 1 gün var beta 4.7 çıktı yükselir mi sizce Genişletmek için tıkla... Geç dollenme olduysa yukselebilir
serroli .!.: Adetime 1 gün var beta 4.7 çıktı yükselir mi sizce Genişletmek için tıkla... Geç dollenme olduysa yukselebilir
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.570 5.239 Perşembe 15:55 Konu Sahibi serroli #3 serroli .!.: Adetime 1 gün var beta 4.7 çıktı yükselir mi sizce Genişletmek için tıkla... belli olmaz daha once ıdrar testı falan yapmısmıydın ne zaman ogrendın hamıle oldugunu?
serroli .!.: Adetime 1 gün var beta 4.7 çıktı yükselir mi sizce Genişletmek için tıkla... belli olmaz daha once ıdrar testı falan yapmısmıydın ne zaman ogrendın hamıle oldugunu?
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 3 25 Perşembe 16:11 Konu Sahibi serroli #4 soGuk nevale .!.: belli olmaz daha once ıdrar testı falan yapmısmıydın ne zaman ogrendın hamıle oldugunu? Genişletmek için tıkla... Salı günü yaptım idrar testi negatif çıktı.28 kasımda aşılama olmuştum bu da çok düşük bir değer ya yükselir mi merak ediyorum
soGuk nevale .!.: belli olmaz daha once ıdrar testı falan yapmısmıydın ne zaman ogrendın hamıle oldugunu? Genişletmek için tıkla... Salı günü yaptım idrar testi negatif çıktı.28 kasımda aşılama olmuştum bu da çok düşük bir değer ya yükselir mi merak ediyorum
S serroli Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 38 3 25 Perşembe 16:12 Konu Sahibi serroli #5 Misafirsekeri .!.: Geç dollenme olduysa yukselebilir Genişletmek için tıkla... İnşallah