Beta

gmsem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
192
47
30
Kan sonucum bu şekilde çıktı adetime 10 gün var , migde ağrısı sıkayeti ile acıle gittim hamilelik yok dendi ama değerin 5 çıkması aklımı karıştırdı , aranızda bu durumu yaşayan var mı ?

Aaaa bide bunun ok isaretleride mi var , ama ben daha önce farklı kurumlar da verdim hep 0,100 çıkmıştı

< bu işaret refenastdwn düşük olduğu için sanırım , ama ben daha önce 2 kez verdiğim de 0,100 çıkmıştı hep .

< bu işaret refenastdwn düşük olduğu için sanırım , ama ben daha önce 2 kez verdiğim de 0,100 çıkmıştı hep .
Bugün de başka bi rahatsızlığım için gitmiştim tesadüfen böyle çıktı yoksa bu kader erken gidip baktırmam zaten

Bu değer negatif. 5ten küçük demek. 0.100 olması veya 5ten küçük herhangi bir değer olması negatif anlamına gelir.

yani oradaki ok işareti 5 ten küçük anlamına geliyor diy mi . Doğru anladım suan .

Bu akıllı buralarda çok dolanmayın isterseniz vakit kaybı sizin için
bence sizinde çok birsey bildiğiniz yok ama neyse

küçüktür işaretini bilemeyip burada beta 5.00 çıktı diye gezinen birinin söylediği lafa da bakın :)
İnternetten araştırmaya gerek yok temel matematik bilgisi zaten anlamında yazdım ve konunuza vakit ayırıp yanlışlık yaptıgınız için cevap yazmışım fark edin diye.
İşinize bakın.

Küçücüktür işaretini tebikide biliyorum , ben refanars aralığından düşük olduğu için öyle düşündüm ki yukarıda da konuşmama da belirttim . Mağdem cevap yazma tenezzülünde bulunmuşsun keşke okusaydın başta ne yazdığımı . Siz buralara birilerine yardımcı olmak için değil köstek olmaya gelmişsiniz , bu kadar kötü bakmayın etrafınıza ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…