Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O 5 demek değil < işareti. 5 ten küçük çıkmış demek. Negatif yaniKan sonucum bu şekilde çıktı adetime 10 gün var , migde ağrısı sıkayeti ile acıle gittim hamilelik yok dendi ama değerin 5 çıkması aklımı karıştırdı , aranızda bu durumu yaşayan var mı ? Eki Görüntüle 3509073
Adetine 10 gün var yükselebilir moralini bozmaKan sonucum bu şekilde çıktı adetime 10 gün var , migde ağrısı sıkayeti ile acıle gittim hamilelik yok dendi ama değerin 5 çıkması aklımı karıştırdı , aranızda bu durumu yaşayan var mı ? Eki Görüntüle 3509073
Bugün de başka bi rahatsızlığım için gitmiştim tesadüfen böyle çıktı yoksa bu kader erken gidip baktırmam zaten< bu işaret refenastdwn düşük olduğu için sanırım , ama ben daha önce 2 kez verdiğim de 0,100 çıkmıştı hep .
Ben sabahtan beri internette araştırma yapıyorum bu arada böyle bir bilgi de görmedimyani oradaki ok işareti 5 ten küçük anlamına geliyor diy mi . Doğru anladım suan .
Temel matematik bilgisi. < küçüktür , > büyüktür :)Ben sabahtan beri internette araştırma yapıyorum bu arada böyle bir bilgi de görmedim
işaret > olsa idi hamilelikten bahsedebilirdik.
Bu akıllı buralarda çok dolanmayın isterseniz vakit kaybı sizin içinTemel matematik bilgisi. < küçüktür , > büyüktür :)
Bu akıllı buralarda çok dolanmayın isterseniz vakit kaybı sizin için
bence sizinde çok birsey bildiğiniz yok ama neyse
Küçücüktür işaretini tebikide biliyorum , ben refanars aralığından düşük olduğu için öyle düşündüm ki yukarıda da konuşmama da belirttim . Mağdem cevap yazma tenezzülünde bulunmuşsun keşke okusaydın başta ne yazdığımı . Siz buralara birilerine yardımcı olmak için değil köstek olmaya gelmişsiniz , bu kadar kötü bakmayın etrafınıza ,küçüktür işaretini bilemeyip burada beta 5.00 çıktı diye gezinen birinin söylediği lafa da bakın :)
İnternetten araştırmaya gerek yok temel matematik bilgisi zaten anlamında yazdım ve konunuza vakit ayırıp yanlışlık yaptıgınız için cevap yazmışım fark edin diye.
İşinize bakın.