Ya cok korktum cidden acaba dedım dış gebelik mi ne dıye cok teşekkür ediyorum yardımın içinGayet güzel yükselmiş. En az 2 kat artması lazım. İlla 2 kat artacak diye bir kural yok 3-4-5 kat artabilir. Benimde hep 4 kat artarak gidiyordu. Gayet güzel artmış yani
Yok yok korkma dış gebelikte zaten düzenli bi artış olmaz. Bir daha verdiğin kanda güzel artarsa korkmana gerek yok hayırlı olsunYa cok korktum cidden acaba dedım dış gebelik mi ne dıye cok teşekkür ediyorum yardımın için
Damlacığım çok güzel artmışArkadaşlar benim iki gün önce betam 30.75.cıktı bugun tekrar verdım 112cıktı hızlı mı yukselmıs ne demek oluyor anlamadım 80cıkması gerekmezmıydi
Cok teşekkür ediyorum kuzum o kadar korktum ki acaba dedım birsey mı var ıcımı cok rahatladınız yemek yıycektım bogazıma dizildı bıraktım korkudanDamlacığım çok güzel artmış
Cok teşekkür ediyorum rabbim istiyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar olsun inşallahYok yok korkma dış gebelikte zaten düzenli bi artış olmaz. Bir daha verdiğin kanda güzel artarsa korkmana gerek yok hayırlı olsun
Aksi durum olsa ufak ufak artardı yada düşerdi güzelce yemeğini ye üzme bebikomuzu beCok teşekkür ediyorum kuzum o kadar korktum ki acaba dedım birsey mı var ıcımı cok rahatladınız yemek yıycektım bogazıma dizildı bıraktım korkudan
Ne yaptıgımı bilemedım o an eşime bagırdım adamın kalbını kırdım vallah ya ben dıyorum hayır artış güzel degl o benden daha ıyı bılıyor hayır dıyor guzelAksi durum olsa ufak ufak artardı yada düşerdi güzelce yemeğini ye üzme bebikomuzu be
Duygulandırdın beni beNe yaptıgımı bilemedım o an eşime bagırdım adamın kalbını kırdım vallah ya ben dıyorum hayır artış güzel degl o benden daha ıyı bılıyor hayır dıyor guzelcok korktum kac aydır o kadar beklıyordum kı 8aydır buralardaydım hep acaba var mıdır derken bu ay öyle guzel suprız yaptıkı bize rabbim sana da nasip etsin varsa cok güzel bir evlat olsun
Ya canımsın cok teşekkür ediyorum tavsiyen için benım biraz zorlu gececek gıbı diş agrısı da var yandık benım yerımıde kokla o güzel bebeği olur mu rabbim nazarlardan sakınsınDuygulandırdın beni beben doğurdum üç ay oldu inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız eniştenin gönlünü al Sağlıklı beslen ağırlık kaldırma bol bol keçi sütü peyniri kaşar peynir avokado ceviz
Merhaba canım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYa canımsın cok teşekkür ediyorum tavsiyen için benım biraz zorlu gececek gıbı diş agrısı da var yandık benım yerımıde kokla o güzel bebeği olur mu rabbim nazarlardan sakınsın
Yok kuzu gecikmemıstı 3gün vardı 30.75le ogrendım ıkı gün sonra 112cıktı dün üçüncüye verdim 312cıktıMerhaba canım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbeta baktırdığında adet günün geçmiş miydi benim adet günüm bugundü beta baktırdım 75 çıktı
Benim azmı çıkmış o zaman yaaYok kuzu gecikmemıstı 3gün vardı 30.75le ogrendım ıkı gün sonra 112cıktı dün üçüncüye verdim 312cıktı
Hayır sacmalma sakın kendını buna yorma bak rıca edıyorum kuzum onemlı olan kac cıktıgı degıl artısı ıkı günde bır bak artıcak o asla oyle dusunme smdı erken döllenme dıye bırsey var o bende oldugu ıcın oldu bırde benım dongum 21gün hepımızın aynı degıl kardesımınde adet gecıkmesınden sonra 10cıkmıstı smdı 2yasında oglu var ıkı gün olduysa kan ver takıp et üç kere kan versen iki günde bir arayla sonra zaten bekle haftan dolsun öyle vermeye başla ondan sonra zaten kesen görünecek asla öyle düşünmeBenim azmı çıkmış o zaman yaa
Hadi bakalım inşallah ben dün verdim işte kanı yarın akşam vereceğim ya bende idrarla gelen mukuslu açık pembe kahveli birşey geliyor ama iç çamaşırıma vs gelmiyor sadece idrarla geliyorHayır sacmalma sakın kendını buna yorma bak rıca edıyorum kuzum onemlı olan kac cıktıgı degıl artısı ıkı günde bır bak artıcak o asla oyle dusunme smdı erken döllenme dıye bırsey var o bende oldugu ıcın oldu bırde benım dongum 21gün hepımızın aynı degıl kardesımınde adet gecıkmesınden sonra 10cıkmıstı smdı 2yasında oglu var ıkı gün olduysa kan ver takıp et üç kere kan versen iki günde bir arayla sonra zaten bekle haftan dolsun öyle vermeye başla ondan sonra zaten kesen görünecek asla öyle düşünme
Yerleşme olabr o gecen bendede geldı aynısı 2 3gun surebılır o durum bende tek sefer geldı bitti değişkenlık olabr tabi bazen3gün bazen bir gün aşırı gelmez peceteyle sılınce olur ve kesılmesı gerekır aksı durum olursa bunu doktora soyle ıhmal etme ama yerleşme bellıHadi bakalım inşallah ben dün verdim işte kanı yarın akşam vereceğim ya bende idrarla gelen mukuslu açık pembe kahveli birşey geliyor ama iç çamaşırıma vs gelmiyor sadece idrarla geliyor
Yerleşme olabr o gecen bendede geldı aynısı 2 3gun surebılır o durum bende tek sefer geldı bitti değişkenlık olabr tabi bazen3gün bazen bir gün aşırı gelmez peceteyle sılınce olur ve kesılmesı gerekır aksı durum olursa bunu doktora soyle ıhmal etme ama yerleşme bellı
Bitmiştir kuzu sen bu sürecte dkkt et bebek yerleşmiş agır felan iş yapma sakın yat dinlen bol bolDğn gece gelmedi şimdi sabahta idrar yaptım gelmedi bakalım inşalaj bitmiştir
İnşallah bakalım ama yerleşme kanaması idrardan gelirmi kiBitmiştir kuzu sen bu sürecte dkkt et bebek yerleşmiş agır felan iş yapma sakın yat dinlen bol bol