Beta :)

basak5534

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
17
5
28
Kızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz beta değeriniz ilk öğrendiğinizde kaçtı benim gibi reglisi geçmeden kan aldıran var mı :)

Kızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz beta değeriniz ilk öğrendiğinizde kaçtı benim gibi reglisi geçmeden kan aldıran var mı :)

Bata 4 gün kala kaset testte çok silik çizgiyi görünce (ilk defa kuruma değil pembe ve 3 dk içinde beliren çizgi) kan testi yaptırdım ve bu şekilde öğrenmiş oldum. Değer 10'dan küçüktü :)
Bata 7 gün kala adet olacak gibi hafif sancılar ve kramplar (alt karında sadece). Bata 2-3 kala çok fazla su içme isteği, sık idrar, arada baş dönmesi ve uyku. Bat 1 hafta geçtikten sonra göğüslerde büyüme ve ağrı gece uyutmayan cinsten.

Benim de aşırı göğüs hassasiyetim var aşırı şiş ve ağrıyolar reglime 2 hafta var dün kan aldırdım beta 5 çıktı çok Araf’ta kaldım

2 hafta kala yumurta anca çatlıyor zaten, siz beyninizi stresten sıkıntıdan arındırıp bu birkaç günü eşinizle değerlendirin henüz belirti olamaz.

Bence yükselir daha çok yeni 1 hafta sonra tekrar ver
Işte sağ kasığımda Böyle ağrı var mide bulantım var ve iki gündür de sık sık tuvalete çıkıyorum değerim de 2.30 çıkmış Şimdi iki günde bir artış oluyor ya Dün verdim Cuma günü tekrar versem artar mı yoksa düşer mi 2 günde bir iki katına çıkıyor ya

Adetime 3 gun varken 230 ile ogrendim
Belirtim yoktu hislerime guvenip once evde test yaptim sonra kan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…