Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz beta değeriniz ilk öğrendiğinizde kaçtı benim gibi reglisi geçmeden kan aldıran var mı :)
Bende reglime 15 gün kala kan verdim beta değerim 5 çıktı hamilelik var mı yok mu bilmiyorumAdet günü öğrendim ama ilişkiden sonraki 10.günümdü, 280di galiba
Adet günü öğrendim ama ilişkiden sonraki 10.günümdü, 280di galiba
4 haftalıkken öğrendim değerim 650 diydi gegliden 4 gün SONRA test yptm
4 haftalıkken öğrendim değerim 650 diydi gegliden 4 gün SONRA test yptm
5 mi çıktı direkt >5 mi çıktıBende reglime 15 gün kala kan verdim beta değerim 5 çıktı hamilelik var mı yok mu bilmiyorum
Benim de aşırı göğüs hassasiyetim var aşırı şiş ve ağrıyolar reglime 2 hafta var dün kan aldırdım beta 5 çıktı çok Araf’ta kaldımBata 4 gün kala kaset testte çok silik çizgiyi görünce (ilk defa kuruma değil pembe ve 3 dk içinde beliren çizgi) kan testi yaptırdım ve bu şekilde öğrenmiş oldum. Değer 10'dan küçüktü :)
Bata 7 gün kala adet olacak gibi hafif sancılar ve kramplar (alt karında sadece). Bata 2-3 kala çok fazla su içme isteği, sık idrar, arada baş dönmesi ve uyku. Bat 1 hafta geçtikten sonra göğüslerde büyüme ve ağrı gece uyutmayan cinsten.
<5 yazıyor5 mi çıktı direkt >5 mi çıktı
5'ten küçük çıkmış yani 1 de olabilir 4 de olabilir, her türlü negatif şu an ama zaten çok erken vermişsiniz kanı<5 yazıyor
2 gün sonra tekrar versem mi sizce varsa eğer yükselir mi5'ten küçük çıkmış yani 1 de olabilir 4 de olabilir, her türlü negatif şu an ama zaten çok erken vermişsiniz kanı
Tamam çok teşekkür ederim2 hafta kala yumurta anca çatlıyor zaten, siz beyninizi stresten sıkıntıdan arındırıp bu birkaç günü eşinizle değerlendirin henüz belirti olamaz.
Benim de şu an Adetime 4 gün var 2.30 çıktı yükselir mi acaba bu değerBende reglime 15 gün kala kan verdim beta değerim 5 çıktı hamilelik var mı yok mu bilmiyorum
Bence yükselir daha çok yeni 1 hafta sonra tekrar verBenim de şu an Adetime 4 gün var 2.30 çıktı yükselir mi acaba bu değer
Işte sağ kasığımda Böyle ağrı var mide bulantım var ve iki gündür de sık sık tuvalete çıkıyorum değerim de 2.30 çıkmış Şimdi iki günde bir artış oluyor ya Dün verdim Cuma günü tekrar versem artar mı yoksa düşer mi 2 günde bir iki katına çıkıyor yaBence yükselir daha çok yeni 1 hafta sonra tekrar ver
yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçmişti ben yumurtlamadan sonra 8. Günde test yaptım çıkmadı daAdetime 3 gun varken 230 ile ogrendim
Belirtim yoktu hislerime guvenip once evde test yaptim sonra kan verdim
Hic takip etmem,etmedim :)yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçmişti ben yumurtlamadan sonra 8. Günde test yaptım çıkmadı da
Peki o zaman :)Hic takip etmem,etmedim :)