- 9 Mart 2022
- 24
- 3
- 16
- 27
- Konu Sahibi Seyda kader
Kızlar gebelikten şüpheleniyorum ciddi manada kan verdim ama sonucu anlayamadım anlayan varsa bakabilirmi lütfen hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya teşekkür ederim kaç haftalık olduğu burdan mı belli oluyor peki ultrason danmıEvet hamilesiniz, hayırlı olsun![]()
Çok teşekkür ederimPozitif tebrikler hamilesiniz![]()
Son adet tarihiniz nedirYa teşekkür ederim kaç haftalık olduğu burdan mı belli oluyor peki ultrason danmı
HamilesinizKızlar gebelikten şüpheleniyorum ciddi manada kan verdim ama sonucu anlayamadım anlayan varsa bakabilirmi lütfen hamilemiyimEki Görüntüle 3488900
Hamilesiniz ultrasonda daha net belli olur 2 günde bir beta iki katına çıkıyor salı çarşamba günü giderseniz doktora betaniz yükselmiş olur ultrasonda görülebilecek seviyeye gelmiş olur eğer düzenli bı şekilde artış olursaYa teşekkür ederim kaç haftalık olduğu burdan mı belli oluyor peki ultrason danmı
Ya çok teşekkür ederimHamilesiniz
Hamilesiniz ultrasonda daha net belli olur 2 günde bir beta iki katına çıkıyor salı çarşamba günü giderseniz doktora betaniz yükselmiş olur ultrasonda görülebilecek seviyeye gelmiş olur eğer düzenli bı şekilde artış olursa
Tebrikler hamilesinizKızlar gebelikten şüpheleniyorum ciddi manada kan verdim ama sonucu anlayamadım anlayan varsa bakabilirmi lütfen hamilemiyimEki Görüntüle 3488900
TeşekkürlerTebrikler hamilesinizbelirtileriniz nelerdi acaba
TeşekkürlerTebrikler hamilesiniz![]()
Çok teşekkür ederim salı günü randevu aldım bakalm ne olacakHamilesiniz
Hamilesiniz ultrasonda daha net belli olur 2 günde bir beta iki katına çıkıyor salı çarşamba günü giderseniz doktora betaniz yükselmiş olur ultrasonda görülebilecek seviyeye gelmiş olur eğer düzenli bı şekilde artış olursa
30 ağustos diye biliyorum ama emin değilimSon adet tarihiniz nedir
30 ağustossa yarın tam 6 haftalık oluyorsunuz30 ağustos diye biliyorum ama emin değilim
Teşekkür ederim çok saolun ❤30 ağustossa yarın tam 6 haftalık oluyorsunuz![]()