Hangi saatlerde verdiniz kanı?Kızlar dün beta 1427 gelmişti bugün 1951 sizce nasıl yükselmesi normalmidir ??
Kızlar yok mu bir cevabınızzzzKızlar dün beta 1427 gelmişti bugün 1951 sizce nasıl yükselmesi normalmidir ??
Kararsız kaldım,i en iyisi 2 gün sonra testi tekrarlamak ya da doktora gitmek. 1500 beta üstü kese görünür.Hangi saatlerde verdiniz kanı?
Kese gözüktü canımKararsız kaldım,i en iyisi 2 gün sonra testi tekrarlamak ya da doktora gitmek. 1500 beta üstü kese görünür.
Kese gozukmus hayırlı olsun diliyorum :) görünce bende ekleme yapmak istedim. Betada sıkıntı yok bence onemli olan kese. Benim de 1100 den 2 gün sonra 1500 e çıkmıştı . Çok panik yapmıştım . Doktora da sordum az artış olması olumsuz birseymi diye. Oda önemli olanın kese olduğunu soyledi.çok şükür kalp atışlarını vs de duyduk .Kızlar dün beta 1427 gelmişti bugün 1951 sizce nasıl yükselmesi normalmidir ??
Kesinlikle katiliyorum. Halbuki stres hamilelikte o kadar büyük bir etken ki . Yine de olmuyor malesef bir stres bitse başka panik yapacak şeyler çıkıyor :/ inşallah bu süreçleri hepimiz sağlıkla mutlulukla atlatırızBu beta yükselme olayı insanı panikletme dışında bir işe yaramıyor bence, biraz sabredip kese ve kalp atışı için beklemek en doğrusu bana göre.
Kesinlikle katiliyorum. Halbuki stres hamilelikte o kadar büyük bir etken ki . Yine de olmuyor malesef bir stres bitse başka panik yapacak şeyler çıkıyor :/ inşallah bu süreçleri hepimiz sağlıkla mutlulukla atlatırız
Canım merhaba, kaç haftalıksın inşallah sağlıcakla gelirKese gözüktü canım
Canım merhaba, kaç haftalıksın inşallah sağlıcakla gelir
Evet sizin yazdıklarınızı okudum ben biraz olsun rahatladım 2 gün önce 1950 bugün 3283 geldi beta doktor bazen 1 buçuk kat yükselmeninde normal olduğunu söyledi cumartesi tekrar keseye bakacak inşallah herşey yolundadırKese gozukmus hayırlı olsun diliyorum :) görünce bende ekleme yapmak istedim. Betada sıkıntı yok bence onemli olan kese. Benim de 1100 den 2 gün sonra 1500 e çıkmıştı . Çok panik yapmıştım . Doktora da sordum az artış olması olumsuz birseymi diye. Oda önemli olanın kese olduğunu soyledi.çok şükür kalp atışlarını vs de duyduk .
5 galiba canım 22 mayıs son adet tarihi ama biraz geç döllenme olmuş sanırım kese 7mm beta 1950 çıkmıştı bugün 3282 olmuşCanım merhaba, kaç haftalıksın inşallah sağlıcakla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?