Beta yükselir mi?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.102
28
Kızlar merhaba adetime 5 gün var göğüslerim değişik sızladı bende şüphelendim kan verdim cuma günü sonucun yeni çıkti 3 çıkmış yükselir mi?

Canım ben geçen ay 5 gün kala kan verdim <1.20 sonuç geldi tabi yükselmedi de . Evet 5 üstü gebelik şüphesi ama insan da bir umutlanıyor neden 1 değilde 3 2 gün sonra bi daha yap bi de predictor early erken gebelik testi alma imkanın varsa al 5/6 gün önceden gösterdiğini söylüyor kızlar üstünde de öyle yazıyor zaten .. İnşallah gönlünce olur

Yükselebilir evet. Kanda çıkmadıysa idrarda hiç çıkmaz ama kana daha önce geçtiği için, hiç test alıp moral bozmayın bence :)) adet günü tekrar kan verirsiniz

Evet normalde öle düşük çıkar 3 çıkınca bende şaşırdım. Adetim geçmeden kan verip kendime strese sokmiyim dedim sadece merak ettim böle olup yükselen var mı? İnş gönlünüzden geçen olan olur hamile olursunuz insallah bu ay

Ay çok yükselmeye meyilli sanki ya iki gün sonra tekrar verin bence yükselecek ama
Diyorum kendimi o strese girmeyim adetim geçince veriyim de işte insan merak ediyor böle olup yükselen var mı diye

Yükselebilir evet. Kanda çıkmadıysa idrarda hiç çıkmaz ama kana daha önce geçtiği için, hiç test alıp moral bozmayın bence :)) adet günü tekrar kan verirsiniz
Bend role yapmayı düşünüyorum kendimi strese sokmaya hiç gerek yok adetim geçerse zaten hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…