Beta yavaş yükseliyor

byzanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
9
0
24
Kızlar beta hcg adetımın 10gün geçmesinde 44 çıktı bende değerın yukselmesını beklemek için 9gün bekledım ve 149 çıktı geç döllenme oldugunu biliyorum adet zamanımda yumurtlamış olabilirim kanama agrı hiçbişi yok doktor dış gebelık olabılır dedi başka bır doktorda bır on gun daha beklemem gerektiğini söyledi küçük oldugu için napcam bilmiyorumm 😭

Hakkınızda hayırlısı olsun. 44 ve 149 arasında kaç gün var tam olarak. Bence de biraz bekleyin ve 2 günde bir kan verin

Canım seni üzmek istemem ama sağlıklı bir gebelikte beta iki günde bir duzenli artıyor.Bos gebelik ,dış gebelik ve kimyasalda bu sekildr olabiliyor.

Geç döllenme de değer yine yükseliyor 2 günde iki katı kadar diye biliyorum sadece regli zamanında düşük bir değerle öğrenmiş oluyorsunuz geç döllenmede siz en iyisi iki gün sonra tekrar test verin eğer 300 ve üstü değer görürseniz sağlıkla ilerler

Geç döllenme de değer yine yükseliyor 2 günde iki katı kadar diye biliyorum sadece regli zamanında düşük bir değerle öğrenmiş oluyorsunuz geç döllenmede siz en iyisi iki gün sonra tekrar test verin eğer 300 ve üstü değer görürseniz sağlıkla ilerler
Tamam öyle yaparım 🙏

X