- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 28
- 25
- Konu Sahibi Zehra_5934
BETA Değerim 143.75 9 şubatta tekrar verip artışını kontrol edicez 1 aylıksın dedi sizce ayına göre normal mi hiç böyle birşey yaşayan varmı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 haftaya göre şuan çok normal canm ama artışı önemli olan 2 güne bir kan vermelisin düzenli artışı takip etmek icinBETA Değerim 143.75 9 şubatta tekrar verip artışını kontrol edicez 1 aylıksın dedi sizce ayına göre normal mi hiç böyle birşey yaşayan varmı.
Adet günün kaç gün gecikti canımBETA Değerim 143.75 9 şubatta tekrar verip artışını kontrol edicez 1 aylıksın dedi sizce ayına göre normal mi hiç böyle birşey yaşayan varmı.
Bugün 5 oldu canımAdet günün kaç gün gecikti canım
İnşallah bakicaz bakalım ona da canım4 haftaya göre şuan çok normal canm ama artışı önemli olan 2 güne bir kan vermelisin düzenli artışı takip etmek icin
Bnde 104le ögrenmiştim.hayırlı olsun şimdiden gebeligin.arttıgı sürece korkmaBugün 5 oldu canım
İnşallah canım kontrol edicez bakalımBnde 104le ögrenmiştim.hayırlı olsun şimdiden gebeligin.arttıgı sürece korkma
Siz o hafta bebeğinizi görebildiniz mi ufak da olsa ?132 ile 4 haftalık olduğumu öğrendim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Hayır kese bile görünmedi sadece rahim duvarın kalınlaşmış dediSiz o hafta bebeğinizi görebildiniz mi ufak da olsa ?
Merhaba son durumunuz nedir değerlerinizdeki artış nasıldı. Benim adetim 3 gün geçince 109 çıktı 2 gün sonra 197 çıktı yeterli yükselme yok dedi karamsarlığa düştümBugün 5 oldu canım
2. Kandaki değeriniz kaçtı acaba? Yarın tekrar test vericem dün vermiştim. Bazen sonradan da yükselebiliyormuş kimi 2 katı olmak zorunda değil diyor kimi düşük diyor yorumlar değişiyor tabiŞuan Benim Betam 15000 üzerinde en son yaptırmıştım suan 10.haftamın içindeyim daha sonra doktora gittiniz mi peki ?
Merhaba benim beta sonucum 328 çıktı 3 haftalık denildi sizin 318 çıkınca kaç haftalık denilmiştiİlk 7 şubatta öğrenmiştim
7 şubat: 143.75
9 şubat: 318.42
Merhaba banada hemen hemen o şekilde denilmişti 3.buçuk 4 hafta arası dedi doktorum...Merhaba benim beta sonucum 328 çıktı 3 haftalık denildi sizin 318 çıkınca kaç haftalık denilmişti
Peki 1 hafta sonra gitsem kese görünür mü acabaMerhaba banada hemen hemen o şekilde denilmişti 3.buçuk 4 hafta arası dedi doktorum...