merhaba arkadaşlar. 18 aylık evliyim ve bebiş için uğraşıyoruz. 3 ay önce falan da hipofiz ameliyatı oldum. en son adetimi 25 ekimde gördüm sonra adet olmayınca 7 aralıkta doktora gittim ve doktor yumurtlamamın geciktiğini o yüzden adet olamadığı söyledi ve o gün ultrason muayenesinde hamilelik için uygun yeni çatlamış bi yumurtam olduğunu söyledi. ve o günden itibaren gün aşırı ilişki tavsiye etti. eğer hamile kalmamış olursam adetimin 25 aralıkta olacağını söyledi. adet olsan da olmasanda 25inden sonra gel dedi. yani 5 günüm kaldı... ama son 4 5 gündür dişim çok ağrı yapmaya başladı. dün diş hekimine gittim muayene etti ve ben daha söylemeden diş etlerinde ödem ve hassasiyet var hamilelil olabilir mi diye sordu bende olabilme ihtimalini söyleyince kesinleştirmeden hiçbir müdahale yapamayacaklarını söyledi ve sadece o hamilelere verilebilen tek ilacı verdi ağrı kesici olarak. ama ağrılarım geçmiyo bi türlü. doktorun öngördüğü adet tarihime 5 gün var acaba beta yaptırsam hamile olup olmadığım çıkarmı? hem bu ağrıya dayanamıyorum en azından hamilelik yoksa dişimi hallederim ama bi yandan da gene negatif sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum.bide ne kadar sürede teslim ediliyor beta sonucu?