• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta ya bakar mısınız

ipek prenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar düşük yapmıştım 6 ay önce ve 2 hafta önce acilde kan berdim beta 1.20 çıkmıştı bugün verdim tam 0.0 çıktı bu ne demek oluyor cevaplar mısınız?Beta 0 sıfır çıkarmı?

Peki bu değer düşme gibi bir durum oluyormu bir kanama yada lekelenme olursa ne olur
Kanama olursa doktora gider tedbiren progestan kullanirsin, önemli olan betanin düzenli artması, beta hemen düşerse kimyasal gebeliktir, önemli olan iki gün de bı baktır betana düzenli artması gerekir, kadın doğuma bebek için gitsen yapacağı birşey yok şu anda göremez bile kesyi daha çok yeni degerden belli, regl tarihindeysen leke var diyorsan o yerleşme olabilir önemli değil, kırmızı kanaman olursa acile gidersin, başka aciklamadigim bı nokta yok sanırım 🤷🏻‍♀️

Kanama olursa doktora gider tedbiren progestan kullanirsin, önemli olan betanin düzenli artması, beta hemen düşerse kimyasal gebeliktir, önemli olan iki gün de bı baktır betana düzenli artması gerekir, kadın doğuma bebek için gitsen yapacağı birşey yok şu anda göremez bile kesyi daha çok yeni degerden belli, regl tarihindeysen leke var diyorsan o yerleşme olabilir önemli değil, kırmızı kanaman olursa acile gidersin, başka aciklamadigim bı nokta yok sanırım 🤷🏻‍♀️
Teşekkür ederim

Ben aşılama ile hamile kalıyorum oyüzden beta takibi yapıyorum doktor iki katı çıkmış dedi yüzü gülmüyordu bana folik asit kullan ve progestan kullan dedi o yüzden merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back
X