- Konu Sahibi ipek prenses
Arkadaşlar düşük yapmıştım 6 ay önce ve 2 hafta önce acilde kan berdim beta 1.20 çıkmıştı bugün verdim tam 0.0 çıktı bu ne demek oluyor cevaplar mısınız?Beta 0 sıfır çıkarmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gebesiniz hayırlı olsunMerhaba bnm beta hcg 36.16 çıktı acaba gebemiyim
Kanama olursa doktora gider tedbiren progestan kullanirsin, önemli olan betanin düzenli artması, beta hemen düşerse kimyasal gebeliktir, önemli olan iki gün de bı baktır betana düzenli artması gerekir, kadın doğuma bebek için gitsen yapacağı birşey yok şu anda göremez bile kesyi daha çok yeni degerden belli, regl tarihindeysen leke var diyorsan o yerleşme olabilir önemli değil, kırmızı kanaman olursa acile gidersin, başka aciklamadigim bı nokta yok sanırımPeki bu değer düşme gibi bir durum oluyormu bir kanama yada lekelenme olursa ne olur
Teşekkür ederimKanama olursa doktora gider tedbiren progestan kullanirsin, önemli olan betanin düzenli artması, beta hemen düşerse kimyasal gebeliktir, önemli olan iki gün de bı baktır betana düzenli artması gerekir, kadın doğuma bebek için gitsen yapacağı birşey yok şu anda göremez bile kesyi daha çok yeni degerden belli, regl tarihindeysen leke var diyorsan o yerleşme olabilir önemli değil, kırmızı kanaman olursa acile gidersin, başka aciklamadigim bı nokta yok sanırım
Diğer kanı ne zaman vermiştin dün müMerhaba bnm beta 36.19 dan 59.49 çıktı 2 günde normalmidir arkadaşlar merak ediyorum yani bebek varmıdır
Cuma günü verdimDiğer kanı ne zaman vermiştin dün mü
Ama güzel artmış bence 2 günse de gayet iyi sağlıkla gelsin inşallahMerhaba bnm beta 36.19 dan 59.49 çıktı 2 günde normalmidir arkadaşlar merak ediyorum yani bebek varmıdır
Onu arkadaşlar yorumlasın o zaman bugün pazartesi çünkü sanki az gibi geldi bana daha iyi bilenler vardırCuma günü verdim
İki günde aynı laboratuvar ise normal değil arkadaşım. Hele bu değerlerde 2 katı geçmesi de istenir 2 kat da artmamısMerhaba bnm beta 36.19 dan 59.49 çıktı 2 günde normalmidir arkadaşlar merak ediyorum yani bebek varmıdır
kimyasal olabilir miİki günde aynı laboratuvar ise normal değil arkadaşım. Hele bu değerlerde 2 katı geçmesi de istenir 2 kat da artmamıs
2 gün sonra yine gel dediİki günde aynı laboratuvar ise normal değil arkadaşım. Hele bu değerlerde 2 katı geçmesi de istenir 2 kat da artmamıs
Muhtemelen canım takibi bırakma yine de düsüyor mu cıkıyor mu takip çok önemlikimyasal olabilir mi