Beta testime bakarmısınız ?

heni55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
36
5
1
29
8 + 2 gebelik için beta testi normal mi sizce ??

Eklentiler

• IMG_3885.png
    153,8 KB · Görüntüleme: 45
8+2 için neden beta testi verdiniz kanamanız vs mi var? Zaten ölçmemiş bile belli bi değer üstünü ölçmüyor
Yok kanamam dün çok şiddetli kusma oldu normalde oluyodu ama dün sabah başladığı geceye kadar devam etti acile gittim kan testi bide beta yaptılar beta sonucunu anlamadığım için buraya yazdım

Anladım sıkıntı olsaydı doktor acıklama yapardı dimi
Beta bakmalarına bile gerek yokmuş ultrasonda bakmadılar mı? Hamilelik çoğunda yoğun kusma yapıyor zaten belki o günleriniz gelmiştir enfeksiyon vs baktılar mı

8+2 de artık betaya bakılmaz. Bu sonuç 10bin in üzerinde demek. Zaten kese kalp atışı takibi yapılmıştır.

Beta bakmalarına bile gerek yokmuş ultrasonda bakmadılar mı? Hamilelik çoğunda yoğun kusma yapıyor zaten belki o günleriniz gelmiştir enfeksiyon vs baktılar mı
Kan tahlillerime baktı işte temiz kusmanızda normal dedi kendi doktorum takile gitti bizde devlet aciline gittik kadın doğumum yok dedi en yakında orasıydı bize . Belkide olabilir ama kan gelesiye kustum tedirgin oldum yoksa normal kusmalarım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…