8+2 için neden beta testi verdiniz kanamanız vs mi var? Zaten ölçmemiş bile belli bi değer üstünü ölçmüyor8 + 2 gebelik için beta testi normal mi sizce ??
Yok kanamam dün çok şiddetli kusma oldu normalde oluyodu ama dün sabah başladığı geceye kadar devam etti acile gittim kan testi bide beta yaptılar beta sonucunu anlamadığım için buraya yazdım8+2 için neden beta testi verdiniz kanamanız vs mi var? Zaten ölçmemiş bile belli bi değer üstünü ölçmüyor
Bide nasıl ölçmemiş anlamadım8+2 için neden beta testi verdiniz kanamanız vs mi var? Zaten ölçmemiş bile belli bi değer üstünü ölçmüyor
10 bin üstü çıkmış bu 10001 de olabilir 50 bin de olabilir. Belli bi değer üstünde tam sayı vermiyorlar.Bide nasıl ölçmemiş anlamadım
Anladım sıkıntı olsaydı doktor acıklama yapardı dimi10 bin üstü çıkmış bu 10001 de olabilir 50 bin de olabilir. Belli bi değer üstünde tam sayı vermiyorlar.
Beta bakmalarına bile gerek yokmuş ultrasonda bakmadılar mı? Hamilelik çoğunda yoğun kusma yapıyor zaten belki o günleriniz gelmiştirAnladım sıkıntı olsaydı doktor acıklama yapardı dimi
Kan tahlillerime baktı işte temiz kusmanızda normal dedi kendi doktorum takile gitti bizde devlet aciline gittik kadın doğumum yok dedi en yakında orasıydı bize . Belkide olabilir ama kan gelesiye kustum tedirgin oldum yoksa normal kusmalarım vardıBeta bakmalarına bile gerek yokmuş ultrasonda bakmadılar mı? Hamilelik çoğunda yoğun kusma yapıyor zaten belki o günleriniz gelmiştirenfeksiyon vs baktılar mı
2 hafta önce bakıldı kesede kalp atışıda vardı problem yoktu8+2 de artık betaya bakılmaz. Bu sonuç 10bin in üzerinde demek. Zaten kese kalp atışı takibi yapılmıştır.
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktor bişey demediyse bi problem yoktur o zaman2 hafta önce bakıldı kesede kalp atışıda vardı problem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?