Beta Testi Yanılır mı

fatmaer2773

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
8
0
1
30
Hanımlar merhaba. Bugün beta testi yaptırdım özel bir laboratuvarda sonuç <2 çıktı. sorum şu bu sonuçların yanlış çıkma yanlış ölçülmesi veya tahlilleri karışması olasılığı var mıdır?

Valla canım ben tecrübe etmedim burada okuduklarımı söyleyebilirim eğer adet tarihinden çok önce ise o değer yükselebiliyormuş ya da geç döllenme ise yükselme ihtimali var. Kaç gün geçti adetinden?

Canım adetten kastın hafif kanama mı geçirdin? Yerleşme kanaması olduğunu mu düşünüyorsun yani? Eğer adet olduysan zaten gebelik yoktur şu anlık.
Yok bildiğin normal düzen adet oldum fakat internette adet kanaması görülebileceği yazıyordu o yüzden garantiye almak istedim

Yok bildiğin normal düzen adet oldum fakat internette adet kanaması görülebileceği yazıyordu o yüzden garantiye almak istedim

Vallahi canım moralini bozmak istemem ama sanırım senin de benim gibi bu ay olmamış yerleşme kanaması da evet adet gibi uzun sürebiliyor ama az bir kanama oluyor bazen pembemsi bazen kahverengi. Bir sonraki ayı bekliyorum ben hayırlısıyla :)

Ya ben aslında 2 aylık bir şüphem var yani şuan gebe çıksam yaklaşık 10 haftalık çıkacak. Beta testini ne zaman yaptırdığımın bir önemi var mı misal adetten önce sonra falan gibi

Ya ben aslında 2 aylık bir şüphem var yani şuan gebe çıksam yaklaşık 10 haftalık çıkacak. Beta testini ne zaman yaptırdığımın bir önemi var mı misal adetten önce sonra falan gibi

Yok canım 10 haftalık olup betanın 2 çıkması mümkün değil. 5ten yukarısı gebelik sayılıyor ki 5 en düşük değer.

Canım benim arkadaşımda her hamileliğinde Üstüne gördü ve üstüne görmüş olman demek bebeğin 1 aylık demek 1 aylık bebek 300den fazla çıkar 2 olması bir şey ifade etmiyor hatta çoğu doktor 10a bile gebelik değil diyor, inşallah hamiş olduğun beta hcgni de duymak isterim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…