beta testi çeşitleri varmı

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
34
Ankara
Kizlar hastanede bana beta testi yapildi. Karnimda sanci oldugu icin.. beta testinin cesitleri var mi ? Yoksa sadece gebelik icin mi ? Lutfen yazn

Kizlar hastanede bana beta testi yapildi. Karnimda sanci oldugu icin.. beta testinin cesitleri var mi ? Yoksa sadece gebelik icin mi ? Lutfen yazn

canım karnında sancı varmış muhtemelen kist ur kitle vs gibi durumlar için isteniyor bu test aynı zamanda bu sebeptendir..
karın ağrısı durumlarında istendiğini duydum hatta erkek de olabilir hasta ondan da isteniyor..
hormonları takip edilen erkek hastalara da yapılıyor..
bir de bayanlarda tedavi öncesi hamilelik durumu var mı bilmek istemiş olabilirler..

Kesin bilgi nerden ogrenebilirim ya... cunku bana hamile olabilir misin diye sordu... hayir dedimm... asistana yinede betasina bakalm dedi..

Kesin bilgi nerden ogrenebilirim ya... cunku bana hamile olabilir misin diye sordu... hayir dedimm... asistana yinede betasina bakalm dedi..

canım karın ağrısı diyince bakarlar ama hamilelik var mı düşük mü yaptın ne bilim ne var ne yok diye.. olmadığını biliyorsun madem baksınlar canım prosedür öyledir.. sen hayır da desen o emin olmak ister saklayan da vardır neticede.. doktorunla konuşup ona sorsan bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…