• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta takibi heycanı

mervegurgenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Aşılama oldum 14 cü gün beta 172 iki gün sonra 262 daha sonra 412 nasıl sizce ???

Merhabalar şöyleki iki kere kimyasal yasamıs biri olarak yazıyorum insallah güzel ilerler ama bu dönemde %66 yeterli densede doktorlar 2 katı bile gecmesini istiyor erken dönemde. Sanki biraz yavas ilerliyor gibi takibi bırakmayın her iki günde bir verin mutlaka. İnsallah büyür gelisir bebisiniz

Merhabalar şöyleki iki kere kimyasal yasamıs biri olarak yazıyorum insallah güzel ilerler ama bu dönemde %66 yeterli densede doktorlar 2 katı bile gecmesini istiyor erken dönemde. Sanki biraz yavas ilerliyor gibi takibi bırakmayın her iki günde bir verin mutlaka. İnsallah büyür gelisir bebisiniz
İkiye katlandı sonradan kese göründü allahtan🥰

İkiye katlandı sonradan kese göründü allahtan🥰
Bende tüp bebekten sonra 10ncu gün 240 / 48 saat sonra 590 felandı.
İki katı artması gerekiyor diye biliyorum.
Katlandı sonradan alahtan

Back